Haberler

Galatasaray'dan Mehmet Ekici'ye teklif: Bize gel

Güncelleme:

Fenerbahçe'de istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Mehmet Ekici'ye sürpriz bir teklif geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncuya menajeri aracılığıyla "Devre arasında bize gel" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'de Süper Lig kadrosunda yer almayan ve gözden çıkarılan Mehmet Ekici'ye kanca attığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı yöneticilerin 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşerek, "Devre arası Fenerbahçe ile bağlarınızı koparın, bize gelin" teklifini yaptığı öğrenildi.

ALACAKLARINDAN VAZGEÇECEK

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici'nin Ocak ayında yöneticilerle görüşeceği ve alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği belirtiliyor.

Galatasaray'dan Mehmet Ekici'ye teklif: Bize gel

FENERBAHÇE EZELİ RAKİBE GİTMESİNE ENGEL OLABİLİR

Takvim'in haberine göre; Gurbetçi futbolcu serbest kalması halinde hemen Galatasaray'a imza atacak. Ancak F.Bahçe yönetiminin Ekici'nin ezeli rakibe gitmemesini şart koşacağı da iddia ediliyor. Mehmet Ekici yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 2,5 yıl önce transfer olduğu Fenerbahçe'de sadece 36 maç oynadı. Yıldız futbolcu 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

EKİCİ GELİRSE SERI GİDECEK

Galatasaray'ın Mehmet Ekici hamlesinin arkasında Jean Micheal Seri'nin gözden çıkarılmasının olduğu iddia ediliyor... Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında Seri'yi Fulham'a geri göndermeye karar verdiği öne sürülüyor.

Seri şu ana kadar gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (16)

KSK li MESUT:

Şu 6SARAY , sakatlar toplama merkezi oldu... :) :) :)

10
15
yanıtYanıtla
HM:

7şikebahçeye SELAM

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

bedava yok ödeyin parayi alin mali

10
4
yanıtYanıtla
FENERLİ:

yazık yazık Mehmet EKİCİ Fenerbahçeye gelmek için Trabzonda antrenmanlara katılmadı koca bi camiayı karşısına aldı. Forma şansı tanımadılar ki adama istenilen performansı göstersin. yarın GS''ye gider ilk golüde kadıköyde fenere atar

7
6
yanıtYanıtla
hakkı:

Alperi de yanında promosyon verelim.

12
0
yanıtYanıtla
ESKİ BİR DOST:

sat sat sat koy gitsin

8
2
yanıtYanıtla
fth:

verin verin ondan bişey olmaz anlamadığım ellerinde zaten müzmin sakat falcaao varken ekiciyi ne yapcaklar demekki sezon sonuna sakatalrımız vardı diye bahane arıyorlar :)

5
4
yanıtYanıtla
gerçekler:

evet mehmet ekici büyük bir sakatlık geçirdi ama tamda sağlığına kavuşmasından sonra fenerbakçe kulübü geçmişte yaptığı benzer hatalardan birisini yapıyor yazık

2
7
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Üfürüyorlar Galatasaray asla almaz.

5
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

gs sağ gösterip sol vuracak, FB de hedef ekici değil

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title