Haberler

Galatasaray'dan, Ankaragücü futbolcusu İbrahim Akdağ paylaşımı: Aynı futbolcu, aynı aldatma

Güncelleme:

Galatasaray'da kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası hakemlere olan isyan devam ediyor. Sarı-kırmızılılar resmi Twitter hesabından bir video paylaşarak "Aynı futbolcu, aynı aldatma" notunu düştü. Erzurumspor maçında Falcao, Ankaragücü maçında Mohamed'in kırmızı kart pozisyonlarının yer aldığı videoda İbrahim Akdağ'ın olduğu vurgulandı.

Galatasaray'da Ankaragücü maçının tepkileri devam ediyor. Maç sonu Fatih Terim, Arda Turan, Yusuf Günay, Abdurrahim Albayrak ve Başkan Mustafa Cengiz, maçın hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Cüneyt Çakır'a sert eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle Mostafa Mohamed'in direkt gördüğü kırmızı kart tepkilere neden olmuştu. Sarı-kırmızılı ekipten olay yaratacak bir paylaşım geldi.

Galatasaray'dan, Ankaragücü futbolcusu İbrahim Akdağ paylaşımı: Aynı futbolcu - Aynı aldatma

"İKİ POZİSYONDA DA İBRAHİM AKDAĞ VAR"

Galatasaray Kulübü, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Erzurumspor maçında Radamel Falcao ve 28. haftada oynanan Ankaragücü maçında Mohamed'in kırmızı kart gördüğü pozisyonları resmi Twitter hesabından paylaştı. Detay ise iki pozisyonda da yer alan İbrahim Akdağ oldu. Paylaşılan gönderiye 'Aynı futbolcu, aynı aldatma! Adalet VAR mı?' notu düşüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Akdağ Galatasaray Ankaragücü Twitter Haberler

500

Yorumlar (30)

allah nasıl bilirse öyle yapsın:

Sporcunun karakterli, ahlaklısı olmayınca çok zor.

49
4
yanıtYanıtla
UNI FB:

AYNADA SEN ADAMMISIN KLAVYECİ

yanıt3
yanıt10
NE DE ADALET VAR Kİ:

Emek hırsızı bir kaç kendini bilmez hakemle VAR olmaya devam ediyor

40
7
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

KAÇ GÜNDÜR ÖLDÜNÜZ GEBERDİNİZ CİN CONLAR, YANİ SİZ HİÇ YENİLMEZSİNİZ, KAYBETMEZSİNİZ, BU KADAR YAYGARA BU KADAR HIRS, KİBİR, REZİLLİK UTANIN AYIP BE, ALAYINA İSYAN İNADINA ANGARAGÜCÜ

12
30
yanıtYanıtla
YYYYYYY:

HEP CİM SON KZANACAK HEP ONLAR HAKLI GALASARAYDAN BAŞKA HAKSIZLIGA UGRAYAN TAKIM YOK ZANNEDECEKLER O KADAR COK YAYGARA YAPIYORLAR

14
25
yanıtYanıtla
Dadaşım:

Ne utanmaz insanlarsınız sizin o maçı nasıl rezilce aldığınızı tüm Türkiye gördü ya Allah aşkına şunlara bi cevap verecek kimse yok mu açın şu maçın özetini tüm Türkiye bir kez daha görsün

9
21
yanıtYanıtla
...........:

8 MAÇ KAZANIRKEN SESİ ÇIKMIYORDU BUNLARIN HER TÜRLÜ HAKSIZLIKLA MAÇ ALIRKEN SIKINTI YOK. . . Bİ MAÇ KAYBETTİLER Mİ ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIYORLAR. . . BİLEREK YAPIYORLAR Kİ BİR DAHA Kİ HAFTAYA HAKEM ONLARA YATSIN. . . . BU ÜLKEDE HAKTAN, HUKUKTAN, ADALETTEN BAHSEDECEK EN SON TAKIM BUNLAR. . .

10
11
yanıtYanıtla
yavuz:

gs nin millete laf söylemeye hakkı yok kendileri lehine olanlar yazılsa klasörler dolar

6
11
yanıtYanıtla
MUZO:

Liyundumanın kafasına atılan tekmeye kırmızı yok, bu soytarı akdağ gelip Mustafa Muhammedin dirseğine çarpıyor kırmızı. Hakemler neyin peşindeler?

10
4
yanıtYanıtla
HAKEMSARAY:

Bu gslilerde hiç utanma yok. Adalet adalet diye bağırıyorlar. Adaletten bahsedecek tek kulüp hakemsaraydir..

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title