Haberler

Galatasaray'da Melo'nun Yerine Wellington Geliyor

Güncelleme:

Galatasaray, Inter'e giden Melo'nun yerini International'de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Wellington'la dolduracak.

Melo'nun gidişi ile birlikte ön libero bölgesinde istediği verimi bir türlü alamayan Galatasaray, ocak transfer döneminde önceliği bu mevkiye verecek. Galatasaray'da 2 yıl önce Florya'nın kapısından dönen Wellington yeniden gündeme geldi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA WELLINGTON VAR

Hürriyet'in haberine göre; Selçuk'un Rize'de sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından orta sahadanın kötü görüntüsü ocak ayında düşünülmeyen ön libero transferini yeniden gündem haline getirdi. Listenin başında ise Brezilyalı Wellington yazıldı.

HOCA KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Yönetimin 'Melo gitti yerine takviye yapamadık. Orta sahaya da oyuncu alalım' teklifine 3 hafta önce 'Elimde Rodriguez, Bilal var. Ocak ayında forvet istiyorum' diye yanıt veren Hamza Hamzaoğlu da Rize'deki görüntünün ardından karar değiştirdi. Başarılı hoca da Wellington transferine yeşil ışık yaktı.

MALİYETİ SADECE 2.5 MİLYON EURO OLACAK

FFP kriteri nedeni ile transfer konusunda kalitenin yanı sıra maliyeti de esas alan Galatasaray için Wellington'un uygun şartları da akıllara yatmış durumda. Oyuncunun kiralanması durumunda yıllık maliyeti 2.5 milyon euro olacak.

WELLINGTON KİMDİR?

Tam adı: Wellington Aparecido Martins
Doğum tarihi: 28.01.1991
Mevki: Ön libero
Boyu: 1.73
Güncel Kulübü: International (Kira)
Bonservis: Sao Paulo

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Felipe Melo Galatasaray Wellington Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (6)

kamu memur:

bence başkan olacak kişinin ve teknik d. olacak hamzanın değişmesi lazımm ikiside ruhsuzz . . . yakışmıyorlar korkaklar. .

4
7
yanıtYanıtla
urfalı kadir:

1, 73 lük ön libero olmaz zaten galatasarayın defansının boyu kısa hava toplarını alamıyor. eğer transfer yapmasını bilmiyorsa hamza hoca ve yönetim ben bir liste vereyim. defans önlibero, sağbek ve forvete alın onları maliyetide düşüktür. fransa, belçika, hollanda, norveç liglerinde çok iyi futbolcular var. örneğin feneri yenen molde takımı

3
0
yanıtYanıtla
BOŞ KONUŞUPDA HAMZA HOCAMI ÜZMEYİN:

KULÜBE KATKINIZ YOK BURDAN AHKAM KESİYOSUNUZ. AKLA ZARAR BORÇ VAR BORÇ. . . HAMZA GİTSİN YOK ŞU GELSİN. DENGENİZ YOOKMU SİZİN. ADAM BU İMKANSIZLIKTA ŞAMPİYON OLDU. KESİN ZIRVALAMAYI

1
0
yanıtYanıtla
GS:

Galatasaray da Semih ve secu yenen göllerde en cok hatali oyuncular. GS. da cok gol yeyen bir defans var Saglam bir defans uyuncusu mutlaka alinmali. Sabri ise takim uyununu tam bilemiyor italyan hocada zaten böyle bir laf etmisti . Mesut özili takip etsin oyun sitili ve pas verdigi noktalari iyi bir incelesin cok katkisi olacaktir.

1
0
yanıtYanıtla
İSMAİL:

MELONUN YERİ DOLMAZ

0
0
yanıtYanıtla
Analizci-Bul Kareyi Al Parayi:

Uzun Boylu, Atletik yapili, Kupaya ac, Avrupada kendini kanitlamaya hazir ve Genc olmasi lazim!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title