Haberler

    Galatasaray Lassana Diarra'yı Almak için Şart Koştu

    Güncelleme:

    Galatasaray, transfer etmek istediği Lassana Diarra'ya FIFA'nın verdiği 10 milyon Euro'luk ceza işini halletmesi gerektiğini söyledi.

    Galatasaray orta saha takviyesini bir an önce yapmak isterken gündemine yeniden Lassana Diarra'yı aldı. Sarı-Kırmızılılar, Fransız futbolcuya 10 milyon Euro'luk ceza işini halledip öyle gelmesini söyledi.

    Lokomotiv Moskova'dan Marsilya'ya transferi sırasında usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle astronomik bir ceza alan Diarra'nın, FIFA ile yaptığı görüşmeler devam ediyor.

    LEIVA DEFTERİ KAPANDI

    Fanatik Gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın uzun süredir haber beklediği Lucas Leiva'da transfer defteri tamamen kapandı. Brezilyalı futbolcunun eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle böyle bir karar alındığı ifade edildi.

    SON IDDIA STANCU

    Sarı-Kırmızılı ekibin, Steaua Bükreş forması giyen 23 yaşındaki Rumen forvet Nicolae Stanciu ile ilgilendiği iddia ediliyor. EURO 2016'da Romanya Milli Takımı forması da giyen genç yetenek için nabız yoklanıyor. Eğer şartlar uygun olursa, Galatasaray'ın Stanciu'yu kiralamaya çalışacağı öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lokomotiv Moskova Lassana Diarra Galatasaray Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title