Haberler

Galatasaray'da Cüneyt Tanman İstifa Etti

Güncelleme:

Galatasaray'da Cüneyt Tanman, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Galatasaray'da Cüneyt Tanman başkan Dursun Özbek ile fikir ayrılıkları yaşadığı için Sportif A.Ş.'deki görevinden istifa etmişti. Deneyimli futbol adamı, Yönetim Kurulu'ndan da istifa etti.

YÖNETİM İSTİFAYI KABUL ETTİ

Galatasaray'da yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Cüneyt Tanman, bu görevinden istifa etti. Tanman'ın istifasını yönetim kuruluna sunduğu ve yönetim kurulunun da bu istifayı kabul ettiği öğrenildi.

KÖŞE YAZARLIĞINA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Galatasaray'daki görevinden önce bir gazetede köşe yazarlığı yapan Tanman, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'daki görevini sürdürürken bir yandan da köşe yazarlığına geri dönmüştü.

GALATASARAY'I ELEŞTİRİYORDU

Tanman'ın son dönemde yazdığı yazılarda Galatasaray'ı eleştirmesi yönetimde kriz çıkarmıştı. Yönetimdeki bazı isimler Cüneyt Tanman'ın bu tutumundan rahatsızlık duyduklarını Başkan Dursun Özbek'e iletmişti.

"SIKINTI VAR" DEMİŞTİ

Tanman, Osmanlıspor maçı sonrası yazdığı köşe yazısında "Hamza Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasında sıkıntı olduğu kesin" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Tanman Galatasaray Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (27)

M.Coskun:

Ben bir GS olarak söylüyorum ki, GS bu sezon sampiyon olamaz, cünkü Burak, Muslera, Melo, Sneijder bunlar bu sezon takimdan ayrilacak isimlerdi ve kafalari cok karisik akillari baska takimlarda o yüzden birdefa bu 4 oyuncu gecen sezon gösterdikleri performansi gösteremezler. Zaten Muslera perfomasini simdiden iki oyunda gösterdi, gecen sezon Muslera 34 oyunda böyle hatalar yapmadi. Hersey ortada!

9
1
yanıtYanıtla
Fahri:

Hamza Hoca sonuna kadar devam etmelıdır ne oluyor arkadas daha lıg bası Fener ve Besıktasta puan kaybettı aramızda 2 puan var neyın yaygarası bu. Burak ıle Melo da sabote edıyorlar takımı nereye gıdeceklerse gıtsınler

4
2
yanıtYanıtla
M.Coskun:

Fahri, aldirma sen bunlari, AGIZI OLAN KONUSUYOR, simdiden donlarini indirmeye basladilar, bunlar hakiki GS degil.

yanıt4
yanıt0
erzincanlı:

Bir forvet düşünün takıma forvet aldırmıyor, Bir kaptan düşünün kankasından başkasına top atmıyor, Bir hoca düşünün gerideyken forvet çıkarıyor, Bir başkan düşünün 3 kupalı takıma sponsor bulamıyor. . .

5
1
yanıtYanıtla
kadirmurat:

niye ??? cünkü herkes o kupalari nasil aldilar görüyor. . basari olsa spansor niye bulunmasin. . . takimin kendi taraftari takimina inamiyor, güvenmiyor. . . eski futbolcu, yandas hakemler, gs tutan ve sampiyon olmasini isterük diyen kulüp baskanlari, elini ceken kaleciler varya iste. . . . sponsora ne hacet. . . bizi düsündüren bu bedava kupalarla alinan o kadar paralar nereye gidiyor. . vergide vermiyoruz. . . . bulan cevap yazsin. . .

yanıt0
yanıt0
Bu sene anca Kümeye Oynarsınız:

Galatasaray''da yavaş yavaş patlaklar oluşmaya başladı bu sene Takımın başına gelen yönetim Kesinlikle Bu takıma zarar verecektir çünkü elleri ceplerine gitmiyor onlar gelir peşinde.

4
1
yanıtYanıtla
XMobil-ANDROID:

ohooooo ho erken pes ettiniz ilk yenilgide kacacaksaniz oynamayak bi daha

4
0
yanıtYanıtla
BJK:

gsnin devri bitiyor artık

2
2
yanıtYanıtla
gercek bu..:

Ya bir de en buyuk rakibiniz FB kumpaslanmis ve avrupadan ekarte edilmis tum gelirleri tek basiniza elde ediyorsunuz.Ben bildim bileli GS borc icinde yuzuyor.UEFA kupasi alindiginda da farkli degildi.

2
1
yanıtYanıtla
selahattin bal:

oğlum bak git

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title