Haberler

Galatasaray'da Altay Bayındır sesleri! Muslera'dan eldivenleri almaya geliyor

Güncelleme:

Manchester United forması giyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Altay Bayındır, Galatasaray'ın gündeminde. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın ayrılma ihtimaline karşı milli eldiveni listeye aldı. Ara transfer döneminde ilk temasın kurulacağı Altay, yeni sezonun başında Galatasaray'a imza atabilir. Genç kaleci daha önce yaptığı açıklamada, "Ben profesyonel oyuncuyum. Her olaya profesyonel yaklaşırım." diyerek Galatasaray'da oynayabileceğinin sinyalini vermişti.

Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için Galatasaray devrede. Sarı-kırmızılılar, yavaş yavaş kariyerinin sonuna gelen Muslera'nın yerine milli eldiveni düşünüyor.

İLK TEKLİF ARA TRANSFER DÖNEMİNDE

Galatasaray'ın Altay Bayındır için Manchester United'ın kapısını ara transfer döneminde çalması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, burada ilgisini belirtirken sezon sonu ise transferi bitirmeyi planlıyor.

"BİZLER PROFESYONEL OYUNCULARIZ"

Altay Bayındır, Manchester United'a imza atar atmaz Türkiye'den başka bir takımda oynama ihtimaline açık kapı bırakmıştı. Bayındır yaptığı açıklamada, "Ben profesyonel oyuncuyum. Her olaya profesyonel yaklaşırım. Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka ama sonuçta bizler profesyonel oyuncularız, hayatımıza o şekilde bakmamız gerekiyor." demişti.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Manchester United Altay Bayındır Galatasaray Manchester Fenerbahçe Muslera Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

Ay kural:

Trabzonspor'dan Uğurcan alamadılar .Altay Milli Takım kalecisi Galatasaray'a yakışır.

0
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Altay'ın kafasını alırlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title