Haberler

Murat Özyer: Taraftarımız Önünde Coşuyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Basketbol Şune Koordinatörü Özyer, "Taraftarımız önünde coşarak oynayan bir takımız." dedi.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e 69-67 yenildikleri play-off yarı final serisi ikinci maçında son topa kadar mücadeleyi bırakmadıklarını söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Özyer, Banvit'in  Galatasaray Liv Hospital'ı yenmesiyle serininin 1-1'e geldiğini dile getirerek, " Banvit, Davis'in sakatlanıp devam edememesinden sonra 4 kısayla mücadele etmek zorunda kaldı. Bu durum karşısında hücumda iyi günümüzde olmayışımız, oyuncuların doğru reaksiyon gösterememelerinden dolayı sayı bulmakta zorlandık. Ancak yine de son saniyeye kadar kazanma şansına sahiptik. Hücumda üretken olmadığımız bir günde bile böyle bir maçı son topa kadar götürebildik. Basketbolda son toplar şanstır" diye konuştu.

Seride iki maçı üst üste Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacaklarını hatırlatan Özyer, "Bu maçlara taraftarlarımızın yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Çeyrek finaldeki Beşiktaş Integral Forex maçlarında 7-8 bin taraftarımız vardı. Banvit ile çarşamba günü yapacağımız maç için yapılan bilet satışlarına baktığımızda sayı 10 bini aşıyor. Biz taraftarımız önünde coşarak oynayan bir takımız. Çarşamba ve cuma günü bu tarz bir mücadeleyi, taraftarın yapacağı güzel atmosferle göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Murat Özyer, maçta hakemlerin genel olarak iyi bir yönetim gösterdiğini ancak son saniyelerde verilen bir kararın unutulmayacağını vurgulayarak, "Bitime 9,7 saniye kala Arroyo'nun çaldığı bir top var. İki metredeki hakem düdük çalmıyor ama 12 metre mesafeden görüş açısı daha kötü olan hakem faul çalıyor. O anda Banvit bir sayı öndeydi. Arroyo topu çaldıktan sonra savunmasız bir turnike atacaktı. Bu maçta hakemlik bir konu yoktu ama son topta bu oldu. Bu hakemlerin kaderinde olan bir şey, anılardan silinmeyecek bir düdük çaldı" değerlendirmesinde bulundu.

"GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ORANTISIZ GÜÇ KULLANDI"

Murat Özyer, karşılaşmada güvenlik görevlilerinin taraftarlarına orantısız güç kullandığını savunarak, "Bu maçta tribünlerde yaşanan olaylarla ilgili seyircilerden ve salonda olanlardan bana video çekimleri geliyor. Onları gerekli birimlere göndereceğim. Çünkü Galatasaray taraftarlarının arasına girmiş, polis olmayan görevliler var. Gönderilen bütün videoları tarayıp ilgili birimlere göndereceğiz. O kadar az seyirciye, o kadar dar bir alanda acımasız bir şekilde müdahale eden güvenlik görevlilerinin orantısız güç kullandığını düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Liv Hospital Murat Özyer Banvit Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title