Haberler

Galatasaray Avusturya kampında mağlup oldu

Güncelleme:

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için Avusturya kampında Sturm Graz'a 2-0 mağlup oldu. İlk yarı 0-0 berabere sona erdi. İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun serçe parmağı çıktı.

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için geldiği Avusturya kampında 4. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Avusturya ekibi Sturm Graz'a 2-0 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf'ta sürdüren Galatasaray kampın 4. ve son hazırlık maçında aynı ülke ekiplerinden Strum Graz ile Merkür Arena'da karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleye; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Berkan Kutlu, Fredrik Midtsjö, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'i ile başladı.

Galatasaray'ın yeni transferi İspanyol sol bek Angelino, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez 11'de başladı.

Yedeklerde Batuhan Şen, Leo Dubois, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Yunus Akgün, Emre Kılınç, Baran Demiroğlu, Olimpiu Morutan, Hamza Akman, Efe Akman ve Halil Dervişoğlu bekledi.

Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Jankat Yılmaz, Berk Balaban, Caner Doğan, Özgür Baran Aksaka ve Ali Turap Bülbül ise kadroda yer almadı.

İkinci yarı oyuna Morutan, Yunus, Kazımcan, Kaan, Dubois, Emin, Emre, Halil, Ross ve Hamza dahil oldu. İngiliz ekibi Brentford'dan transfer edilen Halil Dervişoğlu da Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna girdi ve ilk kez forma giydi.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi. İkinci yarıda Sturm Graz 71 ve 82. dakikalarda Leon Grgic'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Nicolo Zaniolo'nun serçe parmağı çıktı

Sarı-kırmızılıların İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo'nun ilk yarıda bir pozisyonda ikili mücadele sonrasında sol el serçe parmağı çıktı. Daha sonra Futbol Takım Doktoru Yener İnce'nin müdahalesiyle Zaniolo'nun çıkan parmağı yerine takıldı ve İtalyan futbolcu oyuna devam etti.

Galatasaray bu maçın ardından yurt dışı kamp çalışmalarını tamamladı. Sarı-kırmızılılar bu akşam İstanbul'a dönecek. - GRAZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nicolo Zaniolo Galatasaray Sturm Graz Avusturya Graz Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title