Haberler

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, Napoli'yi çok özledi: Eşim kabul ederse geri döneceğiz

Güncelleme:

Napoli'den ayrıldıktan sonra serbest statüde bulunan Mertens, Galatasaray'a imza atmıştı. Sarı-kırmızılılarla 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Belçikalı yıldız, kariyerine ve geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalya basınına konuşan Mertens, Napoli şehrinde yeniden yaşamak istediğini belirtirken, "Eşim 'Evet' derse, o zaman benim için geri döneceğimiz kesin. Napoli'nin yıldan yıla geliştiğini görüyorum, dünyanın en güzel şehri." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü yıldızları renklerine bağlayarak transfer dönemine damga vuran Galatasaray'ın kadrosuna kattığı en dikkat çeken futbolcularda olan Dries Mertens, İtalya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NAPOLİ'Yİ ÖZLÜYORUM"

Fanatik'in İtalya basınından aktardığı habere göre, Mertens yaptığı açıklamada, " Napoli'yi özlüyorum. Palazzo Don'Anna'ya aşık olduk. Bugün hala bizim evimiz. Onu ilk gördüğümüzde bir arkadaşım Napoli'nin en güzel evi olduğunu söyleyerek beni oraya götürmüştü ama yine de evimizin restore edilmesi gerekiyordu. Evden içeri girer girmez denizi gördüm ve aşık oldum. Tek sorun evin tadilatıydı. Arkadaşım bana bir ay daha bekleyeceğini söyledi. Ona güvendik ve işler iyi gitti." dedi.

"DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ"

Belçikalı yıldız futbolcu, Napoli'de tekrar yaşaması konusunda ise, "Cevabımı zaten biliyorsun. Kat (eşi) evet derse, o zaman benim için geri döneceğimiz kesin. Napoli'nin yıldan yıla geliştiğini görüyorum, dünyanın en güzel şehri. Bella Mbriana'nın ne anlama geldiğini biliyorsam? Pino Daniele'nin de tüm şarkılarını biliyorum, yani cevap evet." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dries Mertens Galatasaray Napoli Spor Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500

Yorumlar (4)

Selim Güler:

Dünyanin en güzel sehri istanbul ...

33
14
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

gelmişsin 35 yaşına yat işte türkiyede kazan paranı ne işin orda

14
13
yanıtYanıtla
hakan tiryaki:

Yarın gidiyor napoliye

8
5
yanıtYanıtla
mojo risin:

İki periyot boyunca 23 sayı atan Fenerbahçe beko yu haber yap sen.. boşver mertens gelir gider...16 dakika da 23 sayı haber değeri olan .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title