Haberler

Galatasaray, 4 Sezonda 42 Maça Çıkan Tarık Çamdal'a 26 Milyon TL Ödedi

Güncelleme:

Galatasaray'daki 4 sezonunda sadece 42 maçta forma giyen Tarık Çamdal, bu sürede 26 milyon TL kazanırken, gelecek sezonda takımda kalırsa yaklaşık 7,8 milyon TL daha alacak.

Galatasaray'ın kimseye satamadığı Tarık Çamdal, oynamadan garanti parasını almayı sürdürüyor. 4 sezonda 42 maça çıkabilen futbolcu, bunun karşılığında 5.33 milyon euro (26 milyon lira) kazandı. Tarık gelecek sezon 1.6 milyon euro garanti maaş alacak.

4 MİLYON 750 BİN EURO KARŞILIĞINDA ESKİŞEHİRSPOR'DAN TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray'da 2014-15 sezonunda 4.75 milyon euro karşılığında Eskişehirspor'dan alınan Tarık Çamdal 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

O sezon ligde 13 maça çıkan Tarık skor üretemedi. 2015-16'da 15 maçta yine gol ve asiste imza atamayan Tarık, sezon sonu gönderilmek istendi ancak kaldı. Hiçbir takım Tarık'ın maaşını ödemeye ikna olmazken, 2016-17'de ise 1 yıllığında Eskişehir'e kiralandı, yıllık ücretinin 1 milyon eurosunu G.Saray ödedi.

SADECE KUPADA 3 MAÇ

Tarık gelecek yıl da Galatasaray'la devam edecek. Bu sezon Türkiye Kupası'nda 3 maçta forma giydi. Aslan'da 4 sezonda 42 maça çıkabilen futbolcu, bunun karşılığında 5.33 milyon euro (26 milyon lira) kazandı. Tarık gelecek sezon 1.6 milyon euro garanti maaş alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Oylar Aziz Başkana:

ALİ KOÇ Diyorsunuz Barcelonaya katkısına bak , birde FB''ye katkısına bak. Gerçek FB''li ise neden sponsor durumunu arttırmıyor.

6
3
yanıtYanıtla
mini mini bir kuş:

gese maçları hep hakemlerle kazanıyor. örnek: kayseri, febe ve daha birçok maç. kayseri maçında cüneytin parmağı olmasa kayseri geseyi dağıtmıştı. cincon hakemlerle şampiyon olacak bunu yazın bir kenara. çünkü bu sene cinconu şampiyon yapmazlarsa gese batacak. kulüp bitecek. paragöz parator bunun için getirildi.

2
7
yanıtYanıtla
12345:

ADINDAN BELLİ HANGİ TAKIMDAN OLDUĞUN MİNİK KUŞ. SEN GİT PARKINDA OYNA BÜYÜKLERİN İŞİNE KARIŞMAKUYRUK ACINIZ VAR :)

yanıt0
yanıt1
Galatarasaylı:

Futbol tarihinde ders olarak okutulmalı ; nasıl oyuncu seçilmemeli en güzel örneği tarık çamdal , Galatarasayın 5 yıllık geri dönülmez pişmanlığı, YAZIK HARCANAN PARAYA.

8
0
yanıtYanıtla
12345:

4 YILDA VERİLEN PARAYA BAK ÇIKTIĞI MAÇA BAK TEK GOLÜ TEK ASİST İ YOK. BU ADAM BURAYA GELİRKEN KİMLER NE PAYLAR ALDI DA GELDİ BÖYLE YÜKSEK MİKTARDA SÖZLEŞME İMZALANMASINA VESİLE OLDU. BUNUN GİBİ TRANSFERLER ARAŞTIRILMALI YA. İNSANLAR TAKIMLARINA ÖLÜMÜNE BAĞLI OLURKEN YARDIM ETMEK İÇİN 3-5 KURUŞ PARASIYLA FORMA ALIYO BİLET ALIYO TARIK GİBİLERE PARASININ ÖDENMESİNE VESİLE OLUYORUZ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HİÇBİRİNE

7
0
yanıtYanıtla
trader:

bu adam harbi gevşekmiş

4
2
yanıtYanıtla
JAKABO:

Valla Tarıkı bilmem ama robin van persie vale parasını bile fb ödettirmiş. Bence yüzyılın kazığı robin van persiedi :))

5
0
yanıtYanıtla
GERÇEK GS LI:

Bu sezon oynatıldığı maçlarda iyiydi. Ama teknik direktörleri bozuk para gibi harcayan bir gurup ''GS'' lı geçmişte sabriye Donk a Ebue ye yaptıklarını tarık çamdal a da yaptı. Başarılı olmasını engellediler. Malum Çamdal da bir sabri azmi yok ki tekrar takıma girebilsin. Ama çok yetenekli bence yedekte olsa oynatılmalı.

1
0
yanıtYanıtla
70:

fener alperı aldı dıye ıddalastılar fb ıle aldı tarıgı. tarıkla alper eskısehırden fb ve gs ye atılmıs bir goldür :))

1
0
yanıtYanıtla
Galatarasaylı:

Bunu kim getirdiyse ona ödetin.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title