Haberler

Galatasaray'ın, 2 yıl önce Sörloth'u elinden kaçırdığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'a Sörloth'un 2 yıl önce Elmander tarafından önerildiği ancak maddi sıkıntı nedeniyle sarı-kırmızılıların bu transferi gerçekleştiremediği ortaya çıktı.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Alexander Sörloth'un 2018 yılında Galatasaray'ın radarına girdiği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre; Norveçli futbolcunun Elmander tarafından Galatasaray'a önerildiği ve o dönemde transferinin bitme aşamasına geldiği ortaya çıktı. Ancak Galatasaray'ın maddi anlamda sıkıntı yaşaması nedeniyle bu transferin rafa kaldırıldığı belirlendi.

BÜYÜK PİŞMANLIK

Sarı-kırmızılılara transferi gerçekleşmeyen genç futbolcu daha sonra C.Palace'den Belçika temsilcisi Gent'e kiralandı. Yönetimin bu nedenle Sörloth'un transfer edilmemesinden dolayı şimdi büyük bir pişmanlık içersinde olduğu öğrenildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Galatasaray Milliyet Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

FIRTINA 61:

Üzülmesinler!!! Sonuçta Şörlot Trabzonspor''da oynuyor. Her hafta Trabzonspor''un maçını izleyip hasret giderebilirler. . . :)

38
13
yanıtYanıtla
OSMAN:

GALATASARAY İÇİN KAÇAN EN BÜYÜK BALIK FRANK RİBERY DİR.

29
2
yanıtYanıtla
:

gs nin kapısından yüz bin tane futbolcu geçmiştir. gayet normal

17
8
yanıtYanıtla
ADSIZ:

ÜZÜLDÜĞÜNÜ SANMIYORUM O ZAMAN GELSEYDİ GSDE YARARLI OLMAZDI

16
2
yanıtYanıtla
RVR:

İyi oyuncu ben de beğeniyorum. Fakat öyle ah vah kaçtı denilecek bir oyuncu da değil. Galatasaray''a neler geldi neler geçti neler de gelir. .

5
11
yanıtYanıtla
hep aynı nakarat:

Önce Trabzon alır daha sonra bedava gs ye verir.

10
6
yanıtYanıtla
cds:

yav bende bunu anlamıyorum yaşlı futbolculara gelirken para varda genç oyunlara neden ekonomik kriz var diye alınmıyor. yoksa az mı para götürülüyor genç transferlerden. bence avanta az geliyor başkanlara

14
0
yanıtYanıtla
Eski GS li:

Sen bu isi Cözmüssün CDS

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazınyfı:

GİDİP DÜNYA KADAR PARA VERİP BABEL GİBİ ÇÖPLERİ ALABİLYORLAR

11
0
yanıtYanıtla
BRONZBOMBER:

ÇOK FUTBOLCU KAÇIRDIK ELİMİZDEN SONRA GİTTİK EMRE MORA BABELLERE MUHTAÇ EDİLDİK. HALAND I DA KAÇIRMIŞTIK ZAMANINDA. 2 MİLYON EURO DAHA VEREMEDİK. GSLİYİM AMA TAKIMIMIZ MALESEF REZALET TRANSFER YAPIYOR.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title