Haberler

G.Saraylıları heyecanlandıran gelişme! Ünlü isim, Diego Costa transferinin ateşini yaktı

Güncelleme:

ABD merkezli dünyaca ünlü spor kanalı ESPN muhabiri Stefano Fusaro, Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden Diego Costa'nın yakın zamanda Galatasaray'a transfer olacağı yönünde paylaşımda bulundu. Atılan twit kısa sürede binlerce yorum aldı.

Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden ve başta Galatasaray olmak üzere bir çok takımın transfer listesinde yer alan dünyaca ünlü golcü Diego Costa için Galatasaray adına flaş bir gelişme yaşandı.

ABD merkezli dünyaca ünlü spor kanalı ESPN muhabiri Stefano Fusaro, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanladıracak paylaşımda bulundu. Fusaro, yaptığı paylaşımda Diego Costa'nın Galatasaray'a transferinin çok yakın olduğunu kum saati emojisiyle ifade ederek "Diego Costa › Galatasaray" twitini attı.

G.Saraylıları heyecanlandıran gelişme! Ünlü isim, Diego Costa transferinin ateşini yaktı

KISA SÜREDE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Costa'nın sosyal medya hesaplarını günlerdir kelimenin tam anlamıyla "aşındıran" Galatasaray taraftarı, Fusaro'nun paylaşımını ise etkileşim yağmuruna tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Atletico Madrid Galatasaray Diego Costa Haberler

500

Yorumlar (15)

ENİS:

DAHA FALCAO KAZIĞI YERİNDE DURUYOR. YENİSİNE İHTİYAÇ VAR MI?

13
3
yanıtYanıtla
cancazım:

onu da düşünmüşlerdir. performansa göre sözleşme falan vs. o kadar da mal değillerdir heralde yani.

yanıt0
yanıt0
aslan:

Bu emekli kardeşimizede falcao gibi akıldışı bir para verilir sonra nasıl kurtuluruz arayışına geçilir. Yasa çıksada bunlara verilen haksız paralar yönetimden alınıyor olsa bak bakalım bir daha bunların adını anarlar mı.

2
0
yanıtYanıtla
Kırmızı.:

Gerek yok. Bunlar artık boş transferler. Falcao yu aldıkta ne oldu boş beleş yatıyor geldiği günden beri. gidin kardeşim genç bir forvet bulun çatır çatır oynasın. tüm kulüplerimiz şu balon transferlerden vazgeçsin artık yeminle yazık günah bunlara verilen euro''lara. .

1
0
yanıtYanıtla
CİĞERCİ:

Hiçte heyecanlanmadık emekli futbolcu ülkesi olduk buna vereceğin parayla git en az 5 genç futbolcu alırsın

1
0
yanıtYanıtla
fb:

boş haber falcao var şu anda iki oyuncuyada paramı verecek gs falcao zaten oynamıyor parasını alıyor bu haberleri kim çıkarıyor galatasarayın hali hazırda elinde oğulcan diagne ve falcao var 3 forveti var yani yalan haber bunlar

1
0
yanıtYanıtla
H:

Oğulcan kanat kardeşim. Diagneyle falcao da yolcu

yanıt1
yanıt0
Ahmed:

Gerçekten ne gerek var , sanki avrupaya gidiyorsunuz ligde şampiyonluğu ortalama forvetlerle de alırsınız .

1
0
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

boş haber bunlar şu anda gs nin mevcut kadrosunda 3 tane forveti var diagne falcao ve oğulcan hele hele falcao varken boş haber bunlar eğer falcao gitmezse gs forvet alamaz alamaz alamaz giderse ozaman başka ama bu costa haberleri falcao varken yapılıyor boş haber bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Falcao 2 olur. Yazık zor durumdaki kulüplere

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title