Haberler

G.Saraylı yönetici Yusuf Günay'dan Mert Hakan tepkisi: Bu karar vicdana sığmaz

Güncelleme:

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Mert Hakan Yandaş'ın kupa maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında aldığı 1 maçlık cezayla ilgili, "Vicdanlara sığan bir karar değil. Sahada rakibine tekme atan futbolcuya 1 maç ceza verilemez. Bu adil değil" dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Mert Hakan Yandaş'ın kupa maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında aldığı 1 maçlık cezaya tepki gösterdi.

A Spor'a bağlanan Yusuf Günay, Hayret ve şaşkınlıkla karşıladığımız kararlar var. Emre Kılınç yakın zamanda aslında gri pozisyonda kırmızı kart gördü. 2 maç ceza aldı. Bugün rakip takımımızın bir futbolcusu sahada rakibine tekme atmak suretiyle ihraç edilmesine rağmen 1 maç ceza aldı. Vicdanlara sığan bir karar değil. Sahada rakibine tekme atan futbolcuya 1 maç ceza verilemez. Bu adil değil" dedi.

G.Saraylı yönetici Yusuf Günay'dan Mert Hakan tepkisi: Bu karar vicdana sığmaz

YERDEKİ RAKİBİNE TEKME ATMIŞTI

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Kasımpaşa maçında rakibine yerdeyken rakibine tekme atmış ve gördüğü kırmızı kart sonrası oyun dışı kalmıştı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'daki transfer çalışmalarına da değinen Günay, "Transferde her zaman aynı şeyi söyledik. Galatasaray Spor Kulübü'nün menfaatleri her şeyin üstesinde. Gündelik popülist yaklaşımlarla transfer yapmak için transfer yapmak doğru değil. Bugüne kadar FFP çerçevesinde artı transfer süreci yaşadık. Bu şekilde elimizden gelenin en iyisini yaparak kulübümüz için gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Galatasaray Yusuf Günay Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (15)

Hakan:

Normal ne bekliyorsunuzki ,federasyon oyuncu alamszsin diyor fener aliyor sözde borsada bildirim bile yapmiyor oyuncu alis satisinda karapara aklaniyor olmadi yayinci kurulusu olmada federasyon hakemleri tehdit ediyor ve bütün spor medyasi buna canak tutuyor,iki sene önce imza toplayan baskana ne olduda tehditlere basladin.

16
11
yanıtYanıtla
iyi bak:

çünkü biz fenerbahçe cumhuriyetiyiz.

yanıt1
yanıt1
Objektifal:

Önce adalet istersin. her şey eşit olsun hakkıyla olsun dersin. ama daha çok ezerler. sustururlar. baktın oyun büyüyor, oyunun bir parçası olursun. sende oynarsın. gücünün farkına vardığında oyunu sen kurar sen yönetirsin. bu yazılan aslında bir hayat oyunu. ama futbolda da bu geçerli. Şuan Fenerbahçe tek başına finansal ve sosyal gücünü yaşıyor. adalet istediğinde herkes dalga geçti. şimdi adaleti kendi sağlıyor. en doğrusu bu

yanıt2
yanıt1
metin:

hadi lan ordan cincolular sizi sizin yaptığınız rezillikler neydi peki hadi naaşşşşş

7
16
yanıtYanıtla
Bozok44:

Sizin gibi basiretsiz yönetimler sayesinde GS daha çok hakkı yenir vede siz sus pus olursunuz.Ortalıkda Ali Koç ve Nihat Özdemire kalır

9
7
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

FEDERASYON FENERE GÖZ YUMUYOR. FATİH TERİM KONUŞUYOR EN AZ 5 MAÇ SERGEN VE İSMAİL KARTAL NELER YAPTILAR ADAMLARA CEZA HAK GETİRE. AMA YAZIK ÜLKE FUTBOLU BU İŞTE.

8
6
yanıtYanıtla
ultra ezik:

beyler, yusufun dili uzamış, ağzına sığmıyor. yine kudurdu aslancıklar.

6
6
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Neyin tartışması federesyonda özdemir hakemler ve tahkim kurulu yalakalık yapmak için ellerinde gelen ne varsa yapacaklar yinede 1 maç vermişlerse bravo kaç haftadır fenev oyuncularının yaptığı hareketlere zorla istemeyerek kart çıkarıyorlar o da anca sarı oluyor

5
5
yanıtYanıtla
elz:

beter olun yiyin birbirinizi şikeciler adalet herkese lazım olacak

2
6
yanıtYanıtla
rt:

vicdansız aytaç ın attığı tekneye ceza yok vicdanın ona sızlasın

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title