Haberler

Selin Ciğerci'ye Kayınvalidesi 5'i 1 Yerde Kolye, Nişanlısı Gökhan Çıra da Ev Hediye Etti

Güncelleme:

Muğlaspor oyuncusu Gökhan Çıra, gelecek yıl evlenmeyi planladığı nişanlısı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye ev aldı. Annesi ise Ciğerci'ye 5'i bir yerde kolye aldı.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, Suadiye'deki açılışa 700 bin TL değerindeki kendi adı ve soyadının baş harflerini taşıyan plakalı araçla geldi. Ciğerci, uzun süredir birlikte olduğu Gökhan Çıra'nın kendisine ev aldığını söyledi.

KAYINVALİDESİ 5'İ BİR YERDE HEDİYE ALDI

Muğlaspor'da forma giyen Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini açıklayan Selin Ciğerci, boynundaki 5'i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, "Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı" cevabını verdi.

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci'ye Ev Hediye Etti

"KOCAM BANA EV ALDI"

Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulunca ise Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hala ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci'ye Ev Hediye Etti

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci'ye Ev Hediye Etti

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci'ye Ev Hediye Etti

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci'ye Ev Hediye Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Suadiye Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (61)

xxx:

Cinsiyet değiştirmek normalmiş gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor. Gelecek nesillin Allah yardımcısı olsun.

71
4
yanıtYanıtla
AYNEN:

Ellerinden öperim.

yanıt11
yanıt1
GÜLDEN:

AYNEN ELLERİNDEN ÖPERİM.

yanıt4
yanıt0
nazlı yılmaz:

yanı millet bayan oldugu halde boyke sans yakalamıyor sen gel erkekken kadın ol ve boyle sansın donsun

38
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Gökhan dikkat et bir gün her şey tersine dönebilir kim erkek kim hanım belli olmuyor aga

33
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GENCECİK YAKIŞIKLI ÇOCUK NEDEN BÖYLE BİRİYLE BİRLİKTE ANLAMAK MÜMKÜN DEGİL. YAZIK

15
9
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

allah belanızı versin daha neler göreceğiz

19
4
yanıtYanıtla
marina:

selin dayı ne yapsanda etsende erkeksin

19
3
yanıtYanıtla
bombastic:

kahvaltı:bir adet simit, öğlen yemeği:yarım ekmek peynir zeytin domates salatalık, akşam yemeği:patates patlıcan kabak gibi kızartmalar. . . . bakın bu şekilde 1 yılda 15. 000 TL para topladım 5. 000 TL daha toplayıp 5. 000 TL de kredi çekip 25. 000 TL ye araba alacam ALLAH izin verirse. Çok kilo verdim canım çok güzel yemekler çekti ama dişimi sıktım çok gece aç yattım ama neyapalım bu zamanda para toplamak zor yinede çok şükür yüce RABBİM merhametini esirgemesin kendisinden başkasına muhtaç etmesin.

18
4
yanıtYanıtla
...................................:

Kardeşim kredi çekicem Allah izniyle ye geliyor senin lafın! dikkat et EL FAZ-I KÜFR e gırmesin

yanıt2
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title