Haberler

Çaykur Rizespor: 1 Kayseri Erciyesspor: 0 (İlk yarı)

Güncelleme:

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor arasında yapılan karşılaşmasının ilk yarısı, ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor arasında yapılan karşılaşmasının ilk yarısı, ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

7. dakikada ev sahibi Çaykur Rizespor öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sercan Kaya, Cernat ile paslaştı. Topu tekrar kontrol eden Sercan Kaya, ceza sahası dışındaki Ali Adnan'a pas verdi. Bu oyuncunun orta şut karışımı vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0

13. dakikada Çaykur Rizespor savunmasının yaptığı pas hatasında araya giren Yasin Öztekin, ceza sahasının sol çaprazından şutunda, kaleci Pawelek topu rahatlıkla kontrol etti.

21. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Arauz'un pasıyla topla buluşan Ibricic, rakibini geçerek sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Pawelekte kaldı.

25. dakikada topla buluşan Cernat'ın ceza sahası dışından vuruşunda, kaleci Bojan, uzanarak meşin yuvarlağa hakim oldu.

27. dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında, Tevfik Köse'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Koray Altınay'ın vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

39. dakikada Ekrem Ekşioğlu'nun kullandığı serbest vuruşta, kaleci Pawelek topu iki hamlede kontrol etti.

40. dakikada sol kanattan köşe vuruşunu kullanan Ibricic, pasını ceza sahasının sol çaprazındaki Yasin Öztekin'e verdi. Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Çaykur Rizespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Öte yandan karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor taraftarları "Rabia işareti" posteri açtı. - Rize

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Sercan Kaya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title