Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Giresunspor Teknik Direktörü Ertem, "Kartalspor karşısında aldığımız mağlubiyetten büyük üzüntü duyduk"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetten büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Kartalspor'a 1-0 mağlup olduklarını anımsattı.

Karşılaşmada üstün oynayan tarafın Giresunspor olduğunu kaydeden Ertem,"90 dakika boyunca koşan, mücadele eden ve gol pozisyonlarına giren taraf bizdik. Ancak yakaladığımız gol posizyonlarını değerlendiremedik. Yediğimiz şanssız bir golle sahadan maalesef mağlup ayrıldık. Kartalspor karşısında aldığımız mağlubiyetten büyük üzüntü duyduk" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haaftasında oynadıkları Çankırıspor ve Pazar günü oynadıkları Kartalspor karşılaşmalarında ciddi gol posizyonları yakaladıklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Ertem, şunları kaydetti:

"Koşan, mücadele eden, rakibe gol pozisyonları vermeyen, hırslı ve istekli bir ekibiz. Ancak son vuruşlarda etkili olamıyoruz. Bunun sonucunda Çankırıspor ile berabere kaldık, Kartalspor'a mağlup olduk. Üstün oynadığımız iki maçta 5 puan kaybettik. Golleri atsak şimdi ligdeki durumumuz daha farklı olurdu. Gol yollarındaki sorunlarımızı bir an önce aşmamız gerekiyor. Bunun tedbirlerini almaya başladık."

Ertem, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu karşılaşması hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA / Spor

Giresunspor Ahmet Ertem Kartalspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title