Haberler

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Derince Belediyespor, Konak Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor Teknik direktör Alemdaroğlu: "Konak Belediyespor karşısında güzel futbol oynayıp, bu önemli deplasmanda puan elde etmeyi amaçlıyoruz"

Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Derince Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Konak Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medine Erkan'ın kart cezası nedeniyle maçta yer alamayacağını belirterek, iyi hazırlandıklarını söyledi.

"Konak Belediyespor karşısında güzel futbol oynayıp, bu önemli deplasmanda puan elde etmeyi amaçlıyoruz" diyen Alemdaroğlu, rakiplerini iyi analiz ettiklerini kaydetti.

Alemdaroğlu, ara transfer döneminde 4 futbolcuya lisans çıkarılacağını dile getirerek, "Lisansları çıkarılacak futbolcularla daha dirençli ve geniş kadroya sahip olacağız. Bu futbolcuların 4'ü de farklı mevkilerde oynuyor. Ligin ikinci devresinde sahamızda daha çok maç yapacağız. Bunu avantaj görüyorum. İstediğimiz hedeflere ulaşmak için saha avantajımızı iyi kullanmalıyız" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

derince belediyespor konak belediyespor medine erkan Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title