Haberler

Futbol: Almanya Birinci Ligi

Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen, ligin 22. haftasında golsüz berabere kaldı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 22. haftasında, Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen golsüz berabere kaldı.

Ligde 13. sırada yer alan Eintracht Frankfurt ile 14. Werder Bremen, Commerzbank-Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. 43 bin 300 seyircinin izlediği maç, 0-0 sona erdi.

Ev sahibi ekip Eintracht Frankfurt, maça seyircisinin de desteğiyle hızlı başladı ve rakibine karşı oyunun kontrolünü elinde tuttu. 33. dakikada Werder Bremenli Felix Kroos, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kroos'un oyundan atılmasıyla, özellikle sol kanattan etkli hücumlar gerçekleştiren Eintracht Frankfurt, girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Takashi Inui, oyuna hareketlilik getirdi. Özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Takashi, maçın son dakikalarında topu Alexander Meier ile buluşturdu. Bu oyuncunun kafa vuruşunda top direğe çarparak, dışarı çıktı.

Werder Bremen ise oldukça etkisiz bir oyun sergiledi. Alınan beraberlikle her iki takım da düşme potasına yakınlığını devam ettirdi. - Hessen

Kaynak: AA / Spor

Eintracht Frankfurt Werder Bremen Commerzbank Almanya Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title