Haberler

    Furkan Korkmaz: "Potansiyelli bir ekibiz. Her ne kadar genç olsak da..."

    Kariyerini Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta sürdüren Furkan Korkmaz, milli takımda verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önemli olan takım halinde konsantrasyonu sahaya yansıtmak.

    Kariyerini Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta sürdüren Furkan Korkmaz, milli takımda verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önemli olan takım halinde konsantrasyonu sahaya yansıtmak. Turnuvaya maç maç bakmak bizim için başarıya gitmek adına daha önemli olacaktır." ifadelerini kullandı.

    Dünya Kupası'nda ABD, Japonya ve Çekya ile E Grubu'nda mücadele edecek milli takımda yetenekli oyuncuların yer aldığını vurgulayan Furkan, "ABD'nin birkaç eksiği var ama gelen oyuncular da aşağı değil. Bunun farkında olmamız gerekiyor. Rakiplerden çok sahada bizim ne yapacağımız daha önemli. Gerçekten potansiyelli bir ekibiz. Her ne kadar genç olsak da aynı zamanda tecrübeli bir takımız. Bizim için enerjiyi tecrübeye nasıl dökeceğimiz belirleyici olacak." diye konuştu.

    - "76ers ile tekrar anlaşmam sürpriz oldu"

    Transferde adı İspanyol temsilcisi Real Madrid ve Fenerbahçe Beko ile anılan Furkan Korkmaz, Philadelphia 76ers ile sözleşme uzatmasının sürpriz olduğunu belirtti.

    Yaşadığı sakatlıklardan dolayı geçen sezon fazla forma şansı bulamadığını hatırlatan milli basketbolcu, şunları kaydetti:

    "Transfer döneminde farklı takımlarla ismim anıldı. Philadelphia 76ers ile tekrar anlaşmam benim için sürpriz oldu. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Takımın, Jimmy Butler ve J.J. Redick gittikten sonra pozisyonumda benim gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu hissettim. Güzel bir izlenim bırakmışım ki tekrar beni takımda görmek istediler. Bu, benim için çok önemli bir artı. Bildiğim bir şehir, takım ve ortam. Gelecek sezonun daha verimli geçeceğini düşünüyorum."

    - "Acemilik ve çaylaklık yok"

    Furkan Korkmaz, NBA'deki uyum sürecini tamamladığını, gelecek sezon daha fazla süre alması gerektiğini aktardı.

    Avrupa'ya her zaman dönme şansının bulunduğunu ancak NBA'de kalıcı olmak istediğinin altını çizen Furkan, "Artık kesinlikle oynamam gerekiyor. Önemli olan ABD'ye gidip orada kalmak. Ben bunu yapacağım için böyle bir karar aldım. Benim hayalim NBA'de oynamaktı. Ufak tefek sakatlıklar oldu. NBA'de 3. sezonum olacak. NBA acemiliği ve çaylaklığı yok. Bunun da farkındayım. Dünya Kupası sonrası yeni sezon için Philadelphia 76ers'a çok motiveyim." değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Furkan Korkmaz Philadelphia Haberler

    AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

    AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

    Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

    Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

    İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

    İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

    Bakmadan Geçme

    Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir?
    Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

    Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title