Haberler

    Frutti Extra Bursaspor 90-88 OGM Ormanspor

    Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Dorukhan Engindeniz ve Kikanovic ile etkili olan OGM Ormanspor, 5. dakikayı 11-6 önde geçti.

    Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Dorukhan Engindeniz ve Kikanovic ile etkili olan OGM Ormanspor, 5. dakikayı 11-6 önde geçti. Frutti Extra Bursaspor, rakibinin bu başlangıcına Ender Arslan ve Lopez'in içeriye katederek bulduğu sayılarla karşılık verse de ilk çeyrek OGM Ormanspor'un 21-20 üstünlüğüyle tamamlandı.

    İkinci çeyreğe baskılı başlayan Bursa temsilcisi, Tevfik Akdamar, Christopher Jones ve Lopez üçlüsüyle sayı üretti ve skoru 12. dakikada lehine çevirdi: 27-25. Yeşil-beyazlıların bu baskısını Hagins'in smacı ve Dorukhan Engindeniz'in dış isabetleriyle Ankara ekibi bertaraf etse de oyun disiplininden kopmayan Frutti Extra Bursaspor, soyunma odasına 49-42 önde gitti.

    Üçüncü çeyreğe Robinson'un üç sayılık isabetiyle başlayan Frutti Extra Bursaspor, farkı çift hanelere çıkardı: 52-42. Lopez'in asist ve sayılarıyla çeyrek genelinde etkili bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar, 27. dakikada farkı 18 sayıya (68-50) kadar çıkardığı çeyrekten final periyotuna 77-65 galip girdi.

    Son çeyrekte kontrollü oyunlarla skor üstünlüğünü elinde tutmaya çalışan Frutti Extra Bursaspor, 35. dakikayı 85-72'lik skorla geçmeyi başardı. Bu dakikadan itibaren bambaşka bir oyun yapısıyla mücadele eden OGM Ormanspor, Kloof ve Warren üretkenliğiyle 11-0'lık seri yakaladı ve 37. dakikada farkı 2 sayıya indirdi: 85-83. Perry Jones'in turnikesiyle aynı dakika içinde bu seriyi kıran (87-83) Bursa ekibi karşısında OGM Ormanspor, Cevher Özer'in 3 sayılık isabeti ve Kikanovic'in set hücumuyla 39. dakikada skor üstünlüğünü eline geçirdi: 87-88. Bitime 9 saniye kala Olaseni ve Christopher Jones ile sayı bulan Frutti Extra Bursaspor, maçtan 90-88 galip ayrıldı.

    Salon: TOFAŞ

    Hakemler: Zafer Yılmaz, Osman Sinan İşgüder, Serhat Büker

    Frutti Extra Bursaspor: Olaseni 14, Christopher Jones 17, Perry Jones 2, Lopez 22, Robinson 15, Tevfik Akdamar 9, Ender Arslan 4, Tuğberk Gedikli, Can Maxim Mutaf 7, İzzet Türkyılmaz

    OGM Ormanspor: Kikanovic 21, Babic 8, Dorukhan Engindeniz 12, Cevher Özer 11, Warren 10, Kloof 20, Hagins 6, Mert Alemdar, Kadir Bayram

    1. Periyot: 20-21

    Devre: 49-42

    3. Periyot: 77-65

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Körfez İşbirliği Konseyi Christopher Jones Bursaspor Haberler

    Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

    Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

    Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

    Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

    Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title