Haberler

Fırat Arslan'ın Rakibi Belli Oldu

Dünya şampiyonu boksör Fırat Arslan’ın yeni rakibi beli oldu.

Dünya şampiyonu boksör Fırat Arslan'ın yeni rakibi beli oldu. 15 Temmuz gecesi Göppingen'in dev arenalarından EWS'de Avrupa Şampiyonluk kemeri için ringe çıkacak olan sporcumuz Bosnalı Goran Delic, ile karşı karşıya gelecek.

Rakip Delic, şimdiye kadar 32 maç yapmış ve tek yenilgisi bulunuyor, bu yenilgiyi de dünya starı Kübalı boksör Juan Carlos Gomez'e karşı almış. Şu an formunun zirvesinde olduğunu belirten şampiyon boksör Fırat Arslan, güçlü bir rakibe karşı ringe çıktığını belirterek, "Tabi ki Avrupa Şampiyonluk kemeri olunca rakibin de dünya klasmanında birisi olması gerekiyor. Bu karşılaşma aynı zamanda dünya şampiyonluğuna giden bir yoldur. Maçı alan dünya şampiyonluk karşılaşması yapmaya hak kazanacaktır. Bu yüzden de karşılaşma benim için ayrı bir önem taşıyor" dedi.

Arslan'ın menajeri Okan Yavuz, birbirinden çekişmeli maçlar hazırladıklarını belirterek, "Galamızda ringe çıkacak olan boksörler dünya çapında büyük başarıya imza atmış isimler arasından seçtik. Bunların yanı sıra Umut Camkıran, Hüseyin Cinkara, Ege Kurt gibi geleceğin şampiyonlarına da şans verdik" şeklinde konuştu.

Almanya'nın ödüllü Türk kulübü

Geçtiğimiz ay Almanya Boks Federasyonu tarafından Almanya'nın en başarılı boks kulübü seçilen EC BOXING spor kulübünün başkanı Erol Ceylan, bu önemli galada Türk boksörlerin büyük maçlara çıkacağını ifade ederek, "Çiçeği burnunda Avrupa Şampiyonumuz Fatih Keleş, hem kemer koruma ve hem de dünya şampiyonluk eleme maçına çıkacak. Ağır sıkletteki en büyük ümidimiz Ali Eren Demirezen de aynı gece önemli bir karşılaşma yapacak. Bu yüzden Göppingen'deki boks galası bizim açımızdan önemli" dedi.

Galanın basın danışmanı Vedat Alyaz, karşılaşmaların dünya çapında öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Türk boks tarihi açısından çok önemli bir gala olacak bu. Çünkü ringe çıkacak olan boksörlerimiz Türk boks tarihinin en önemli boksörleri ve ileride da büyük şampiyonluklara imza atacak olanlardır. Örneğin Fatih Keleş, bu galanın ardından düna şampiyonluk maçı yapmaya hak kazanırken, Fırat Arslan da yine aynı duruma girecek. Bu yüzden Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı bu önemli galaya gelerek sporcularımızı destekleyip, bu tarihi maçlara şahitlik yapmasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı. - STUTTGART

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fırat Arslan Juan Carlos Almanya Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title