Haberler

    Fiorentina Çok Kaçırsa da Galip: 1-0

    Serie A'da üst sıraları takibinde sürpriz puan kayıpları yaşamak istemeyen Fiorentina bol keseden pozisyon harcasa da Livorno engelini aştı!

    Karşılaşmaya ilk yarıdan itibaren ağırlığını koyan Fiorentina, kapalı savunma oynayan Livorno'yu açmakta zorlansa da tek golle zafere uzandı.

    Serie A'da bir türlü seri yakalamayı başaramayan ev sahibi ekip, zayıf rakibi karşısında pozisyon ve oyun etkinliğini daha ilk dakikalardan itibaren ele geçirdi. Roncaglia, Rossi ve Cuadrado ile net pozisyonlara giren Mor Menekşeler, ilk yarıda yoğun baskı kurmalarına rağmen gol üretemediler.

    İkinci yarıya da etkili başlayan Fiorentina, önce 48. dakikada Savic ile kale ağzından gol kaçırdı. Ardından da Juan Vargas ile 61. dakikada iki defa üst üste net pozisyon yakalayan Fiorentina, bu pozisyonlardan ilkinde kaleciye takıldı, dönen topta ise Vargas zoru başardı ve altıpasın içinden topu auta yolladı.

    Fiorentina'nın Livorno kalesinde kurduğu yoğun baskı ise sonucunu 68. dakikada verdi. Borja Valero'nun kale ağzına dolduruğu korner vuruşunda Gonzalo Rodriguez topa kafa vurmayı başaran isim oldu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Fiorentina bu golle 1-0 öne geçti.

    Livorno ise 78. dakikada bu gole cevap vermeye çok yaklaştı ancak Sergio Betanin uygun fısatta topu yandan auta yolladı.

    90 dakika sonunda oyunda da skorda da üstün olan taraf Fiorentina oldu. 3 puanı kazanan ev sahibi puanını 36'ya çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Livorno ise 19. sırada kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mor Menekşeler Spor Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title