Haberler

    Fikret Orman'ı Kızdıran Veli Kavlak Kulüpsüz Kaldı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta forma giyen Veli Kavlak, kulübe gönderdiği ihtarnamenin ardından Başkan Fikret Orman'ı çileden çıkardı.

    Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman takımdan ayrılmak istemeyen oyuncularla ilgili çok sert açıklamalar yaparken kulübün 1 numarasının bu kadar ağır ifadeler kullanmasına neden olan oyuncuların başında Veli Kavlak geliyor. Siyah-beyazlılar geçen ay Veli'nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshederken bunun nedeninin 29 yaşındaki futbolcunun kulübe ihtarname göndermesinin olduğu ortaya çıktı.

    Veli, 18 Temmuz'da avukatı aracılığıyla Beşiktaş'tan 750 bin euroluk alacağının ödenmesi için Futbol Federasyonu'na başvurmuş 30 gün içinde ödeme yapılmazsa sözleşmenin tek taraflı feshedileceğini bildirmişti.

    SÖZLEŞMEYİ TEK TARAFLI FESHETTİLER

    Sakatlığı süresince büyük destek verdiği Veli'nin kulübe ihtarname göndermesine çok sinirlenen başkan Orman'ın uzlaşma seçeneğini gündeme dahi almadan kulüp avukatlarına sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

    Fikret Orman'ı Kızdıran Veli Kavlak Kulüpsüz Kaldı

    OYNARKEN 2.1 MİLYON OYNAMADAN 6.2 MİLYON

    Vatan'ın haberine göre; 2011-12 sezonu öncesinde geldiği Beşiktaş'ta 2014-15'in sonlarına doğru yaşadığı omuz sakatlığı sonrasında bir daha toparlanamayan Veli Kavlak yanlış teşhislerle birlikte tam 6 kez ameliyat oldu ve yaklaşık 3.5 yıl takımdan ayrı kaldı.

    15-16'da 6, 2016-17'de sadece 2 resmi maça çıkabilen gurbetçi oyuncu geçen sezon ise siyah-beyazlıların U21 takımında 2 maçta sadece 59 dakika görev yapabildi. Geldiği sezon 400 bin euro, 2. yıl 500 bin euro ve sonraki 2 yılda 600'er bin euro alan Veli 4 sezonda toplam 2.1 milyon euro kazandı. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kaldığı ve sadece 8 maçta oynadığı 3 sezonda ise 4.5 milyon euro ödendi. Eğer kalan parası 1.7 milyon euronun da tamamını alırsa 29 yaşındaki futbolcu oynamadan 6.2 milyon euro kazanmış olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500

    Yorumlar (22)

    turgut:

    adam beşiktaş için sakatlandı ve futbol hayatı bitti sözleşmedeki haklarını sonuna kadar almalı

    28
    3
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    Lan bizde işten 5 dk erken çıksak paramıza haram karışır diyoruz adama bak oynamadan milyonlar götürmüş daha 750 bin in arkasına düşüyor

    17
    11
    yanıtYanıtla
    Hay Maşallah:

    raporluyken işe mi gidiyon dana adam sakatlık geçirmiş üstüne yanlış teşhislerle falan 6 ameliyat geçirmiş sen çıkmış 5 dknın laga lugasını yapıyon hadi geçtim 5lira değil geride kalan 750 bin euro bu parayı istemesimi ayıp sen simitçiden 50krş isterken ayıp değilde

    yanıt1
    yanıt2
    SSK EMEKLİSİ:

    EKMEK PARASI NE EDERSİN :

    yanıt1
    yanıt0
    Fanatık kartal:

    O parayı almasının sebebi fikret denen çapsız başkanımız.yuksek paralarla uzun kontratlar yaparsa böyle olur işte.tek yaptığı iş besiktasin parasını ona buna dağıtmak peşkeş çekmek.faydanla zararını yazmaya kalksak kulübe verdiğin zararların haddi hesabı yok bay başkan.defol gitde kulüp de taraftarda kurtulsun senin çok bilmisliginden insanlar küçük görmenden

    15
    13
    yanıtYanıtla
    XX:

    seni başkan yapalım. Millet çapını görsün.

    yanıt0
    yanıt0
    burçak:

    veli salağının omuzu sakatlandığında Başkan masraf olur bunu gönderelim deseydi hayin ilan ederdiniz, bi sey yapmadan 50 milyon TL alacak adam böyle bişey yok Beşiktaş lıysan biraz da adamsan ben 3, 5 yıl kulübe bişey veremedim ama bu da hakkım orta yolu bulalım dersin 50milyon tl yi hiç birimiz bir arada göremeyiz kolaymı ya hakkıysa öde demek kulübün yarınları önemli. . .

    17
    9
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    PURÇAK ; İYİDE SÖZLEŞMEYİ BİRAZ PROFESYONEL YAPSAK NASIL OLUR ?ÖRNEK OYNAYAMADIĞIN SÜRELER ALACAĞINI KESERİZ , İKİ ÜÇYADAN FAZLA SAKATLIK OLURSA SÖZLEŞME İPTAL OLUR DESEK . OLMAZ MI?

    yanıt14
    yanıt2
    SSK EMEKLİSİ:

    SÖKE SÖKE, ALACAKLI ALACAĞINI ALIR:

    13
    3
    yanıtYanıtla
    wer:

    Vay be yattığı yerden milyon euro geliyor.

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title