Haberler

Fikret Orman Elazığ'a Geldi Başlıklı Habere Ek

Elazığ'ın eski yerleşim yeri olan Harput'u ziyaret ettikten sonra Kovancılar ilçesine giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kızı Aslıgül ve Elazığ Valisi Muammer Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Kovancılar Kaymakamı...

Fikret ORMAN ELAZIĞ'A GELDİ BAŞLIKLI HABERE EK

ORMAN, BEŞİKTAŞ İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

Elazığ'ın eski yerleşim yeri olan Harput'u ziyaret ettikten sonra Kovancılar ilçesine giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kızı Aslıgül ve Elazığ Valisi Muammer Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Kovancılar Kaymakamı Esengül Çiçekli, Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz ve Seyit Ateş ile birlikte Çakırkaş beldesinde 8 Mart 2010 tarihinde yaşanan depremden sonra kulüp tarafından yaptırılan Beşiktaş İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Okuldaki sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler dağıtan Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman, sınıflarda sıralara oturarak öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Fikret Orman, "bu okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve inşallah bir sosyal sorumluluk projesi olarak Anadolu'nun farklı yerlerinde de böyle okullar yaparız. Tabi ki öncelikle kulübümüzü mali olarak iyi hale getirmemiz gerekiyor" dedi.

Başkan Orman ziyaretin ardından Kovancılar Kaymakamı Esengül Çiçekli ve okul müdürü Uğur Aslan'a da forma ve plaket armağan ettikten sonra Elazığ'a geri döndü.

ŞG-GY-FK(GG/AÖ) FOTOGRAF - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Kovancılar Elazığ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title