Haberler

Fikret Orman'dan Aykut Kocaman'a Cevap: Herkes Kendi İşine Baksın

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aykut Kocaman'ın "Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını düşünmüyorum" açıklamasına yanıt verdi. Orman, Kocaman için "Herkes kendi işine baksın" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'ye gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GÜZEL BİR REKABET ORTAMI VAR"

Fikret Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Güzel bir rekabet ortamı var. 4 takım şampiyonluk yarışı yaşıyor. Bunun keyfini sürmek lazım. Maalesef futbol yerine tartışmalı olaylar yaşanıyor. Daha fazla geçmişi, konuşmanın kimseye faydası yok."

"Beşiktaş bizim sahip olduğumuz bir kulüp değil. Burası Beşiktaş taraftarı, Divan Kurulu, Genel Kurulu ve halkın sahip olduğu bir kurum. Bizler geçici olarak buradayız."

"Divan Toplantısı basına kapalıydı. Ben ifade ettim. Burası aile toplantısıdır. Bu konuşmaların dışarıda konuşulması doğru değil. Divan'da konuşulanlar orada kaldı. Onun için de çok fazla Divan Kurulu toplantısıyla alakalı bir şey söylemek istemem."

"BİZ FENERBAHÇE MAÇINI ARTIK KAPATTIK"

"Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Türk futbolunun temel taşları. Yöneticiler olarak biz de bazen olayları gerdik ama bizim hedefimiz bu edebi dostluğu, rekabeti devam ettirmek olmalı. Geçmişi konuşmanın artık kimseye faydası yok. Biz Fenerbahçe maçını artık kapattık."

"Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızda bir duruş gösterdik ve bu konuyu kapattık. Şimdi yarın oynayacağımız derbi maçına kenetlendik."

"Rakibimizin hocası, bir yorum yapmak da istemem. Beşiktaş camiası adına konuşması ve her şeyde Beşiktaş'ı katarak konuşması hoş şeyler değil. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Aykut Hoca, Fenerbahçe'nin kendi teknik konularını yorumlasın. Kendi işine baksın."

"Stada gidip gitmeyeceğime henüz karar vermedim. Bu dakikadan sonra biz yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok. Söz futbolcularda."

"ŞENOL AĞABEY ÇOK ÜZÜLDÜ"

"Şenol ağabey gayet iyi ama en çok o üzüldü. Çok tecrübeli, 200'e yakın bir derbi oynamış. Fatih Hoca da keza öyle. İki çok tecrübeli hoca var. Bu bir spor müsabakası, unutulmasın."

"Demba Ba konusunda hata yaptım. Sadece duygularımı paylaştım ama bu konuda cevap vermemem gerekiyordu. Samimi açıklamalarda, farklı yerlere çekildi."

"Şenol Güneş'in bordo-mavi giyinmesinden rahatsız oluyor musunuz" sorusuna cevap: Biz de hep siyah beyaz giyiniyoruz. Fenerbahçeli yöneticiler sarı ve lacivert giyebiliyor. Şenol Hoca buraya Bursa'yla geldiğinde yeşil beyaz giymişti. Bunları söyleyenlerin aklından bunlar geçer.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Fatih Hoca Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Ejderha:

Türkiye kupasını geri verip ?ike yaptığını kabul eden seviyesiz, ezik ahlak ve her türlü haysiyetten yoksun, zavallı bjk lılar. Acıyorum sizi ve gibilerini. REPUBLİC OF FENERBAHÇE

12
14
yanıtYanıtla
İBLİS FENER:

SEVİYELİ, AHLAKLI, HAYSİYETLİ OLDUĞUNUZ İÇİN, AR DAMARINIZ SAPASAĞLAM OLDUĞU İÇİN 70 YAŞINDAKİ ADAMIN KAFASINI KIRIYORSUNUZ. . ? HE Mİ. . ? BRE UTANMAZLAR. . ?

yanıt11
yanıt5
Goodfriend:

Şikeci takım kim diye sorun, bu ülkede bir tek cevap alırsın: FB. Bu adamın etrafından çekilin pislik bulaşmasın.

yanıt3
yanıt0
UTANMAZ AYCUT:

AYKUT VE ŞİKECİ FB ERMENİSTAN PREMİER LİGİNDE OYNATILSIN. . !

10
11
yanıtYanıtla
serfli olun.:

sende ermenilik var havlanmanda beli host host

yanıt0
yanıt1
ŞİKECİ-FB:

INGAAA. . ! INGAAA. . ! INGAAA. . ! ANEEE. . ! HAKEM ORTA SAHADAN TAÇ ATIŞIMIZI VERMEDİ. . . ! INGAAA. . !

6
7
yanıtYanıtla
Yusuf kivanc:

Bjk demek şeref demek bjk demek adam demek bjk demek taraftar demek fb demek acizlik demek fb demek paralı köpek ler demek tıpkı kendi başkanınızın dediği gibi aykut sen ekranlara gelince kanalı çeviriyoruz şenol hoca ekrana gelince dua ediyoruz farkı sen bul

4
8
yanıtYanıtla
Yusuf kivanc:

Aykut kocaman sen den top toparlayıcı olunur bence

3
4
yanıtYanıtla
kartaliçe:

bu başkan bize yakışmıyor kardeşim fazla yumuşak değil mi yoksa bana mı öyle geliyor nerede bir siyasi görse şekilden şekile giriyor sinir ediyor beni bakın şimdi BAHÇELİ Maça çıksın dedi ya görün bakın hooop biz maçtayız bunu da demedi demeyin gene bizi madara edecek

5
1
yanıtYanıtla
Yusuf kivanc:

Aykut kocaman sen kimsin bjk yi ağzına alıyorsun seni bjk liler kayde almıyor fikret başkanımız da söyledi herkes kendi işine baksın sende şimdilik olan fb teknikdirektorüsün oyuncularınla ilgilen bjk senin haddini değil şimdi yürü git değersiz sin biz gözümüzde

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title