Haberler

FIFA yöneticisi, tüküren futbolcuya sarı kart gösterilmesini önerdi

Güncelleme:

FIFA, koronavirüs salgını nedeniyle takımlara bir maçta 5 oyuncu değişikliği hakkı verilmesini önerdikten sonra yeni bir kural eklenmesi gündeme geldi. FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hoodge, maçta tüküren futbolcuya sarı kart gösterilmesini teklif etti.

FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen ligler yeniden başladığında maçlarda tüküren futbolculara sarı kart gösterilmesini önerdi.

D'Hooghe, The Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, ligler başlamadan önce sağlık koşullarının dikkatlice düşünülmesi gerektiğini belirtti.

"HİÇ HİJYENİK DEĞİL"

Özellikle tükürmenin futbolda yaygın olduğunu dile getiren D'Hooghe, "Bu hiç hijyenik değil ve maçlar başladığında bundan sakınmamız gerekiyor. Belki sarı kartla cezalandırılabilir." ifadelerini kullandı.

Tükürüğün koronavirüsün yayılmasında etkili olduğunu kaydeden D'Hooghe, "Sadece bu bile maçlara başlamadan önce ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

The Telegraph Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (5)

tarafsız:

sarı değil kırmızı olmalı, yıllardır iğreniyorum şu görüntüden

10
1
yanıtYanıtla
vezir42:

burada yorum yapan veya bununla ilgili önerge veren adam cidden futboldan anlamıyordur evet her dakika olmayabilir ama bazen gerçekten türkürmek istersiniz bu bir spor hijyen müsabakası değil tiksinen de izlemesin kimse zorla izletmiyor tiyatro oynamıyor burada ha rakibine tükürür o ayrı boş yapmasın kimse bilip bilmeden

2
2
yanıtYanıtla
olağan akış:

ŞİMİDİ 90 dakika top koşturacan hiç tükürmeyecen ve tükürürsen sarı kart akıl mantık işimi yapmayın 90 dakikada adam 90kez tükürü o zaman sarı bir sarı daha kırmızı oyuncu kalmaz hakemde oyuncuların topuma değil ağzına mı bakacak töbe bismillah yeni icat

1
1
yanıtYanıtla
sonunda doğru karar:

evet sonunda doğru karar. kötü örnek oluyorlar. oradan buradan görüp sonra doğal bişeymiş gibi yollara tükürüyolar terbiyesizlik. ayıptır.

1
0
yanıtYanıtla
Haylass:

Messi okkalı tükürmeden önce; ağza bak mübarek sanki stoklamış balgamları...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title