Haberler

FIFA Yılın Futbolcusu Ödülünü Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo Kazandı

Güncelleme:

FIFA 2017 yılının en iyilerini seçerken "Dünyada 2017'nin en iyi erkek futbolcusu" Neymar ve Messi'yi geride bırakan Cristiano Ronaldo oldu.

FIFA, 2017 yılının en iyilerini düzenlediği törenle belirlerken dünyada yılın en iyi erkek futbolcusu Cristiano Ronaldo oldu.

GEÇEN YIL 4 KUPA KALDIRMIŞTI

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı, geçtiğimiz sezon La Liga, Şampiyonlar Ligi, İspanya Süper Kupası, UEFA Süper Kupası şampiyonluklarıyla tamamlamıştı. 32 yaşındaki futbolcu UEFA tarafından da en iyi oyuncu seçilmişti.

YILIN 11'İ BELLİ OLDU

Öte yandan FIFA ve FIFPro, 2017 yılının en iyi 11'ini açıkladı. Yılın en iyi 11'inde Gianluigi Buffon, Daniel Alves, Leonardo Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Toni Kroos, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo yer aldı.

YILIN KADIN FUTBOLCUSU LIEKE MARTENS

FIFA yılın kadın futbolcusu ödülü ise Hollandalı Lieke Martens'e verildi. Mertens, geçen sezon İsveç Ligi'nde Rosengard formasıyla 29 maçta 20 gol atmış, bu sezon da Barcelona'ya transfer olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu ayrıca 2017 Avrupa Şşampiyonu olan Hollanda'nın da futbolcusu. Martens, milli takım formasıyla bugüne kadar 80 maçta 33 gol kaydetti.

ZİDANE YILIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Real Madrid'in Fransız çalıştırıcısı Zinedine Zidane, yılın en iyi teknik direktörü seçildi. 2017'nin en iyi kadın teknik direktörü Sarina Wiegman olurken yılın en iyi taraftarı olarak İskoçya'nın Celtic ekibinin taraftarları seçildi.

YILIN KALECİSİ BUFFON

Yılın kalecisi ödülünün sahibi Gianluigi Buffon oldu. Yılın golü seçilen Puskas ödülü ise ise Arsenal'in Fransız santrforu Olivier Giroud'a verildi.

FAİR-PLAY ÖDÜLÜ TOGOLU FUTBOLCU FRANCIS KONE'YE VERİLDİ

Fair-play ödülü Togolu futbolcu Francis Kone'ye verildi. Kone, Şubat 2017'de Çekya Ligi'nde oynanan Bohemians 1905-Slovacko mücadelesinde Bohemians 1905'te forma giyen rakip kaleci Martin Berkovec'in dilini dışarı çıkararak hayatını kurtarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Real Madrid Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title