Haberler

FIFA dünya sıralaması güncellendi! Türkiye 5 basamak birden geriledi

Güncelleme:

FIFA'nın nisan ayı dünya sıralaması güncellemesi sonucunda Türkiye, 5 basamak birden geriledi ve 40. sıraya düştü. Listenin zirvesinde ise Arjantin yer alırken, Fransa 2. sıradaki yerini korudu. Belçika 1 basamak yükselerek 3. sıraya çıktı. İngiltere 4. Brezilya ise 5. sırada kendine yer buldu.

FIFA, 4 Nisan 2024 itibarıyla dünya sıralamasını güncelledi. FIFA'nın resmi sitesinden yayınlanan sıralamada Türkiye 5 basamak birden geriledi.

TÜRKİYE 40. SIRADA

FIFA dünya sıralamasında 35. sıraya kadar yükselen Türkiye, nisan güncellemesiyle birlikte 5 basamak geriledi. Ay-yıldızlı ekip, nisan ayında 40. basamakta kendine yer buldu.

ARJANTİN ZİRVEDE

Listenin zirvesinde Arjantin 1. Fransa ise 2. sırada yer aldı. Belçika 1 basamak yükselerek 3. sıraya çıkarken İngiltere ise 4. sıraya geriledi. 5. sıradaki Brezilya'nın ise yeri sabit kaldı.

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Arjantin Brezilya Türkiye Belçika Fransa Dünya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

tamer durmaz:

Türkiye 5 basamak birden geriledi derken neden Fenerbahçeli futbolcular resimlerini koyuyorsunuz.Aynı şeyi Türkiye 5 basamak birden ilerlerken neden yapmıyorsunuz.

36
6
yanıtYanıtla
ali tartan:

Ay yıldızlı formayı da fenevbahçe mi sandın vah vah

yanıt8
yanıt18
Mehmet Can Şenel:

arkadaşlar biri bana şu Belçika'nın olayını anlatabilir mi? nasıl Almanya'nın ve ya İngiltere'nin önünde olur? ne başarısı var bu adamların ?

14
0
yanıtYanıtla
mahmut süt:

bu federasyon la olmaz

2
0
yanıtYanıtla
Yilmaz Haydar:

bir milli takimin nedir herseyiyle milli ruhu milli turk kani turk teknik heyeti olmasi yapanci teknik diraktör neymis ya lutfen bu isleri birakin artik montellada bi cacik cikmaz görun hic mac kazanamiyacagiz avrupa sampiyonasinda

0
0
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

ugurcan yedikce yedi doymadi hamit ve mehmet büyxük eksinin torpillisi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title