Haberler

FIFA'dan Emiliano Sala'nın Bonservisine İnceleme

Güncelleme:

FIFA, uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın bonservisi için inceleme başlattı.

Nantes'tan Cardiff City'ye transfer olan ve İngiliz ekibine imza atmaya giden Emiliano Sala, uçak kazasında hayatını kaybetmişti. FIFA, Sala'nın bonservisi konusunda inceleme başlattı. FIFA'dan yapılan açıklamada, İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'den Fransa temsilcisi Nantes'a 15 milyon sterlinlik bonservisin ilk taksidinin ödenmediği yönündeki başvuru üzerine konuyla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi.

15 MİLYON STERLİNE TRANSFER OLMUŞTU

Cardiff City'nin 20 Şubat'ta ödemesi gereken ilk taksit, iki kulübün anlaşmasıyla bir hafta ertelenmişti. 28 yaşındaki Arjantinli santrfor, İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City tarafından 19 Ocak'ta kulüp rekoru olan 15 milyon sterlin karşılığında Nantes'tan transfer edilmişti.

FIFA'dan Emiliano Sala'nın Bonservisine İnceleme

6 ŞUBAT'TA CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU

Pilot David Ibbotson ve Sala'nın bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi'nde kaybolmuştu. 3 Şubat'ta uçağın enkazının yeri belirlenmiş, 6 Şubat'ta ise çıkarılan cansız bedenin Sala'ya ait olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği Cardiff City Cardiff Haberler

500

Yorumlar (8)

SALA BİNİP GİTTİN:

Sala sala oynadığı için öldü. Adam gibi oynasaydı şimdi dimdik ayaktaydı evelallah. Sala binip gittin, denizlerde kayboldun.

1
32
yanıtYanıtla
Delikanlı Olun:

O parayı ödeyecekler. Transfer olmasa o kaza hiç olmayacak ve Sala ölmeyecekti.

0
7
yanıtYanıtla
kerim:

Ne alakası var. Her ümmetin bir eceli vardır. O ecel geldiğinde, ne bir ân erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.

yanıt6
yanıt1
gs li:

yazdığına bakınca hak verdim sana şimdi. İban verde yollim parayı madem

yanıt0
yanıt2
RIP SALA:

Mantıken bakarsak o parayı Cardiffin ödememesi lazım. Futbolcu sağ salim geldi mi ki para talep ediyorsunuz utanmadan. Sen oyuncuya kavuşursan parasını ödersin. Siteden bir ürün aldığında ürün eline ulaşmadığında paranı geri alırsın. Adamı bindirmişler dandik uçağa. Bu olay araştırılmalı. İşin içinde başka bir iş var. Neden döküntü bir jete bindirildi. Parası var neden kaliteli bir uçağa binmedi. Sala uçağa bindiğinde bu uçak dağılacak dibi duruyor demişti. Suikast yapıldı bana kalırsa. Planlı ve organize.

4
1
yanıtYanıtla
sala sala:

o zaman şöyle mantıken bakalım cardiff istemeseydi sala uçuğa binip yola çıkmayacaktı ve bu durumda ölmüşte olmazdı sanırım

yanıt0
yanıt1
n.i:

o uçak cardiff başkanının uçağıydı ve sala kendi istemiş özel uçakla gitmeyi. Nantes parayı almakta haklı çünkü satmasaydı o uçağa da binilmeyecekti. Düşün sen bi ürün satıyorsun alıcı bunu götürürken yolda ürüne zarar gelirse sorumlusu satıcı mı yoksa alıcı mı?

yanıt6
yanıt2
ISLAK İMZA:

ıslak imzayı atmış mı o da var yani. belki sağlık kontrolünden geçemeyecek ya da başka bahane ile transferden vazgeçilecekti. ISLAK İMZA ŞART YANİ!!!!!!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title