Haberler

Fenerli Yönetici Galatasaray'la Dalga Geçti: Böyle Komik Transfer Görmedim

Güncelleme:

Galatasaray'ın, Kevin Grosskreutz transferinin 'evraklardaki eksiklik nedeniyle' gerçekleştirememesi sonrası Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif sarı-kırmızılı kulüple dalga geçti.

Galatasaray'ın, Kevin Grosskreutz transferinin 'evraklardaki eksiklik nedeniyle' gerçekleştirememesi sosyal medyada günün konusu oldu. Galatasaraylı taraftarlar, sarı kırmızılı yönetimi topa tutarken, Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif de çok tartışılacak tweet'ler attı.

GALATASARAY YÖNETİMİ TOPA TUTULDU

Sosyal medyada bu olaya ilişkin yüzlerce yorum yapıldı. Gazetelerin spor müdürlerinden taraftar gruplarına dek çok sayıda kişi Grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Galatasaray yönetimini eleşiri yağmuruna tuttu.

"BÖYLE KOMİK TRANSFER GÖRMEDİM"

En çarpıcı yorumlar ise Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif'ten geldi. Kosif, Twitter hesabından yazdığı mesajlarda, şu ifadeleri kullandı: Ben boyle komik bir transfer gormedim ????????bakalim daha neler gorucez .

TARAFTAR TWITTER'DA İSTİFAYA DAVET ETTİ

Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan gelişmelerden sonra Twitter'da sarı kırmızı deprem yaşanırken taraftarlar 'Dursun Özbek istifa et' başlığını TT listesine taşıdılar. Taraftarlar başta Başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna ağır eleştiriler yönelttiler.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Selim Kosif Galatasaray Fenerbahçe Twitter Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (40)

Adınızı Yazın:

#cinconsalaklığı

4
7
yanıtYanıtla
###:

Dalga geçecek tabi biz de dalga geçiyoruz ne var bunda. Hem daha bu komedinin fragmanı esas film başlamadı

9
2
yanıtYanıtla
ZAĞOR TENAY:

BU CİN CON LARDA OLMASA KİMLE T. ŞAK GECECEĞİZ BİZ

3
7
yanıtYanıtla
ua:

ezikler siz o kadar transferle ne şampiyon olabiliyor, ne de şampiyonlar liginde kalabiliyorsunuz, sezonun sonunda makaranın hasını göreceksiniz yine. . sahasında kupa kaldırdığımın zırtoları sizi. siz önce kupa nasıl alınır nedir onu öğrenin. .

8
2
yanıtYanıtla
erhan:

Sen kendine bak kosif az konusunda icraat yapın dünyanın parasını verdiniz yine de şampiyonlar ligine kalamadiniz gs ismini agxiniza almayin

5
5
yanıtYanıtla
yorumcu:

bizim yönetimin mallığını saklamaya gerek yok. ama f7 sporlu bi mal buna gülüyosa geçmişlerine baksınlar. kendini şampiyon sanıp kutlama yaptıkları zamanı unutmadık. Grosskreutz 6 ay sonra oynar ama oynar. f7 spor yanlış anonsu naısl kurtarır bilemem :) ama f7 spor bu bakalım daha neler görecez :)

3
7
yanıtYanıtla
neco:

yıldızın kadar konuş lan, şimdi çekilebilirsin

7
2
yanıtYanıtla
Onur:

Fener transferlerle sevinir galatasaray kupalarla sevinir

7
1
yanıtYanıtla
Anonim felsefeci:

Abi dalga geçilmeyecek gibi değil:D transfer sezonunda gs yöneticilerinin yaptıkları gülünmeyecek gibi değil:Dben adamlardan 4.yıldız şerefine çilek transfer gelir diye düşünyodum:D böyle yöneticileri allah süşman başına vermesin:D

7
0
yanıtYanıtla
dorukMobil-ANDROID:

fenerli yönetici mi o sahis? sadece secim gunu ismi okunuyor bir daha yok.aziz babalarindan it gibi korkuyorlar.yoksa ciftlikten kovar .izin almismi mi konusmak icin...

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title