Haberler

    Fenerbahçelileri Kızdıran Fotoğraf

    Güncelleme:

    Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 'En İyi Oyuncular' listesinde şampiyon Fenerbahçe'den bir, Vakıfbank'tan üç oyuncu birden yer alması sarı-lacivertlileri kızdırdı.

    Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı sonunda açıklanan 'En İyi Oyuncular' listesinde şampiyon Fenerbahçe Grundig'den bir, Vakıfbank'tan üç oyuncu birden yer alınca sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

    ŞAMPİYONLUK KUPASINI FENERBAHÇE KALDIRDI

    Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde final etabı dün Ankara'da oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Grundig, Eczacıbaşı Vitra ile oynadığı karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını aldı. Sarı lacivertliler Başkent Voleybol Salonu'nda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Bu sırada salonda renkli görüntüler ortaya çıktı.

    GECENİN TEK TATSIZ GÖRÜNTÜSÜ

    Gecenin tek tatsız görüntüsü 'Yılın En İyileri' anons edilince yaşandı. Final etabında müthiş bir performans ortaya koyarak 6 maçtan 5'ini kazanan şampiyon Fenerbahçe Grundig'den sadece bir oyuncu 'En İyiler' arasına girebildi. Güney Koreli yıldız Kim Yeon Koung 'En İyi Smaçör', 'En Skorer' ve 'En Değerli' oyuncu ödüllerinin sahibi oldu.

    SALONDA GERGİNLİK YAŞANDI

    Final etabında hayal kırıklığı yaratıp şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Vakıfbank'tan üç oyuncu birden 'En İyiler' arasına girince salonda büyük gerginlik yaşandı. Şampiyon olan takımlarından sadece bir oyuncunun 'En İyiler'e girmesine tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, salonda isimleri anons edilen bütün Vakıfbanklı oyuncuları protesto etti. Sarı siyahlı takımdan Gizem Örge 'En İyi Libero', Kübra Akman 'En İyi Blokör', Naz Aydemir de 'En İyi Pasör' ödüllerini aldı.

    Sarı lacivertliler, Final etabındaki 6 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Galatasaray Daikin'den Floortje Meijners'in 'En İyi Servisçi' ödülünü almasına da büyük tepki gösterdi.

    Fenerbahçe taraftarlarının protestolarına hedef olan Voleybol Federasyonu yetkilileri ise, 'En İyiler' ödüllerinin final etabındaki 6 maç sonunda oluşan istatistiklere göre belirlendiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe maçlar sırasında çok fazla oyuncu değiştirdi, bu nedenle de Kim Yeon Koung dışında hiçbiri istatistiklerde lider olamadı." açıklamasını yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Vakıflar Bankası Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (21)

    vb FB NİN TOZU BİLE OLAMAZ:

    ŞAMPİYON DAİMA FB DİR ONLARIN SEYİRCİLERİNİ 1000 KATLAR, VB IN ADI VAR FB İSE BİR CUMHURİYET ZAVALLI HESAPCILAR

    19
    15
    yanıtYanıtla
    Tarafsızca bakalımMobil-IOS:

    Aziz önceden müdahale edemedi demekki :)))

    14
    12
    yanıtYanıtla
    sacmalikmobilWeb@haberler.com:

    Turnuvayi baştan sona takip ettim olay sampiyon takımdan neden bir kişi değil izleyenler bilir Fbnin sampiyonlugunda en büyük katkı libero Merveden geldi Gizem Örge ne yapmış Eda varken Kübra secildi baya haksızlık oldu Vakıfbank sponsor diye kılavuz istemeyen gerçekler değiştirildi yazık

    12
    13
    yanıtYanıtla
    E AMobil-IOS:

    Fenerliler kalitelerini ne türk bir hayvan olduklarını sergilemiş ne var bunda

    6
    15
    yanıtYanıtla
    gehbilibilimobilWeb@haberler.com:

    Ne yapsin zavallilar kupa goremiyor bari baskasininkine sarilsinlar

    11
    10
    yanıtYanıtla
    ??:

    neye göre seçiliyor? istatistiklere göre ise sorun yok. yok kafalarına göre seçiyosalar başka

    15
    0
    yanıtYanıtla
    TUFAN AYVALIK:

    BURADA BİLE KUMPAS VE TEZGAH VAR YAĞDANLIKLAR

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Pislik fener

    5
    6
    yanıtYanıtla
    hasan tahsin:

    iyi hepsini size versinler şikecibahçespor

    5
    5
    yanıtYanıtla
    KıyakMobil-IOS:

    Ya zaten fenerbahçe' nin bir oyuncusu 3 dalda en iyi olmuş. Birimiz yeter:)

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title