Haberler

Fenerbahçeli Voleybolcudan Hakeme Türkçe İtiraz

Güncelleme:

Nilüfer Belediyesi ile Fenerbahçe Grundig arasında oynanan maçta Güney Koreli Kim, hakeme "Şu on numara var ya, böyle böyle yapıyor, her zaman abla" diyerek herkesi güldürdü.

Bayanlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe Grundig'in Nilüfer Belediyesi'ni 3-1 yendiği maçta ilginç bir olay yaşandı. Fenerbahçe'nin Güney Koreli oyuncusu Kim, hakeme Türkçe itiraz etti.

"HER ZAMAN YAPIYOR ABLA"

Fenerbahçeli Kim'in maç sırasında rakip oyuncu ile ilgili olarak hakeme "Şu on numara var ya, böyle böyle yapıyor, her zaman abla" demesi maçı anlatan sunucu dahil olmak üzere izleyen herkesi güldürdü. Fenerbahçe Grundig, Bursa'da oynanan maçta Nilüfer Belediyesi'ni 3-1 yendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

tülin:

türk kültüründe ve geleneklerinde, , bu tür sporlar yoktur, , bayanlarin nerdeyse her yerleri acik, , böyle spormu olur, , bunlar cehepenin ithal mallaridir.

8
6
yanıtYanıtla
dürbünlü:

cok dogru bir tepitte bulunmussun tülin.

yanıt2
yanıt3
CUMHURBAŞKANI:

YAKINDA TÜM KADIN SPORCULARIMIZIN ÖCÜ GİBİ KARA ÇARŞAFTA ÇIKMALARINI EMREDECEĞİM. VEYA DAHA DA İYİSİ KADINLARIN SPOR YAPMASINI YASAKLAYACAĞIM. EVET EVET. BU TAM BANA GÖRE. TÜLİN GERİ ZEKALISININ HOŞUNA GİDER BELKİ.

yanıt1
yanıt5
Ömer Muhtar:

Seviyorum bu Korelileri ve Japonları ya. . .

8
0
yanıtYanıtla
er:

cok sevimlimis fena severim bunu

7
0
yanıtYanıtla
FB42:

Maçı izledim hakem hanım berbattı

5
1
yanıtYanıtla
bahriMobil-ANDROID:

abilerinden hakeme itirazi ogrenmis hemen

0
1
yanıtYanıtla
BOZKURT BURSA:

Türkçeyi öğrenmesi çok zor değil. Unutmayınki konuştuğumuz Türkçe Avrupa dili değildir. Orta Asya dilidir. Güney Kore dili alt yapısı Türkçe alt yapısı aynı gibi. Bakın resmen akıcı bir Türkçe konuşmuş. Zaten Moğolca ve Moğollar hiç saymıyorum onlar ile tek millet gibiyiz.

0
0
yanıtYanıtla
Sapkurt bursa:

Avrupa dili zor değildir, genellikle az kelime haznesiyle kolayca konuşulmasını tercih ederler. Bu yüzden dünya dili ingilizcedir. Kelime haznesi fazla olupta öğrenilmesi ve konuşulması kolay olan tek bir dil vardır arapçadır. Orta asya dili ise kolay değil, tam tersine öğrenilmesi ve konuşulması çok zor dillerdir. Sana kim bu bilgiyi vermişse, cahillikler sürüsü gibi kahrolup gitmişsiniz. Bugün sen gidip çine git, çince öğrenmeye kalk. Hadi konuş görelim çince. Ben itüde Türk edebiyatı okudum

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title