Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Islam Slimani ve Yassine Benzia'yı Islıkladı

Güncelleme:

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlar, Islam Slimani ve Yassine Benzia'yı ıslıkladı.

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Ümraniyespor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Ümraniyespor 1-0 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 82. dakikada Yasir Subaşı kaydetti.

ERSUN YANAL ALKIŞLADI

Maç içinde girdiği fırsatları cömertçe harcayan Islam Slimani ve etkisiz bir görüntü ortaya koyan Yassine Benzia, oyundan çıkarken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından ıslıklandı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, taraftarların ıslıkladığı Islam Slimani'yi alkışlaması dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yassine Benzia Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (28)

fenerli:

Dün akşam fenerbahçeyi mençester umraniye sporun karşısında ezilmeden bir sıfır yenildiği için tebrik ediyorum

9
1
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

eğleniyormuyuz beyler :)

8
2
yanıtYanıtla
1:

GS NİN YADA BJK NİN ALT YAPISINDAN TAKIM ÇIKARIN SAHAYA ÜMRANİYESPORU YİNE YENER . BU İŞİN ŞAKASI FALAN YOK 4-5 ADAM ALMAZSA FENER İNANIN KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI

8
1
yanıtYanıtla
REYHAN REYHAN:

AZİZ YILDIRIMIN FENERDEKİ SABOTAJCISI VOLKAN VE DİĞERLERİ NİÇİN ISLIKLANMIYOR ANLAMIYORUM.

4
4
yanıtYanıtla
ALANYALI:

COMOLLİ NİN TRANSFER ETTİĞİ FUTBOLCULARIN HEPSİ HİKAYE, DİĞERLERİNİ DE BOZUYORLAR. . EN KISA ZAMAN DA COMOLLİ İLE BERABER GELDİKLERİ YERE GERİ GÖNDERMEDEN BU TAKIM DÜZELMEZ, ALİ KOÇ UN EMEKLERİNE YAZIK. . BU ADAMLARIN YERİNE GENÇ TAKIMDAN OYUNCU KOYUN VALLA BUNLARDAN DAHA CAN LA BAŞLA OYNARLAR. .

7
1
yanıtYanıtla
hımm:

şakası bır yana ama fenerın durumu hoca yonetım falan degıl elınde kı oyunculardan bır cacık olmaz adamlar yuruyorlar oynamıyorlar yada kapasıte bukadar ben yonetımın yerınde olsam elıfe ceza verırım sen bukadar acemıce hata yapıp kart gormemelısın arkadas kusura bakma

6
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

AKILSIZ BAŞIN FATURASINI AYAKLAR ÇEKERMIŞ. ÇOK BİLENLERİN YUZUNDEN TAKIM BU HALLERE DUŞTÜ. ELİNDEKİNİN KIYMETİNİ BİLMEZSEN , HAYELLER PEŞİNDEN KOŞERSAN MİLLETİN AĞZINA SAKIZDA OLURSUN BAŞKA ŞEYLERDE OLURSUN. BU KADRODAN 11 TANE DAHA EKSİK KADROYLA YANİ DAHA DUŞUK BUTCELERLE HER MAÇTA ISLIKLANAN AYKUT HOCA SON MAÇLA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETMEMEİŞMİYDİ. EN KOTU SEZONUNDA TAKIM İKİNCİ OLMUŞTU. YEDİĞİ KUFURLERDE CABASIYDI. YAZIK YAZIK. .

5
1
yanıtYanıtla
GOÇUM BENİM...:

GOÇUM BENİM GOÇUM BENİM AL YANAKLI GOÇUM BENİM. . .

4
0
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

MİRASYEDİ ERSUNNN. DAHA ÖNCE AYKUT HOCANIN KURDUĞU TAKIMLA ŞAMPİYON OLDUN.

1
2
yanıtYanıtla
cakir:

ali kaldirim dan slimaniye hepsi lesleri oynuyorlar böyle ruhsuz gol pozisyonu aramayan bir fener . karsinda ki takim 2 lig takimi . oynadiginiz top verdiginiz mücadele aldiginiz parayla kiyaslayin ; Y A Z I K L A R O L S U N :

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title