Haberler

Fenerbahçeli Soldado'yu Yakan O Madde

Güncelleme:

Ersun Yanal'ın gelmesiyle Fenerbahçe'de daha fazla forma şansı bulan Soldado'nun sözleşmesinin otomatik uzaması bekleniyordu. İspanyol golcünün sözleşmesinde bulunan "En az 1 devreyi tamamlamalı" şartı bütün işi değiştirdi.

Roberto Soldado'nun; 20 maç oynaması halinde otomatik olarak bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmasını sağlayacak sözleşmede "En az 1 devreyi tamamlamalı" şartı işi bozdu.

Fenerbahçeli Soldado önceki gün sözleşmesindeki opsiyonun uzama ihtimalinin kalmadığını açıkladı. Sezon başında, oyuncunun 20 resmi maçta forma giymesi halinde anlaşmanın uzayacağı bildirilmiş ve futbolcu 19 resmi mücadelede görev yapmıştı. Opsiyonun neden devreye girmediği gerçeği ortaya çıktı.

KAYSERİSPOR MAÇI SAYILMADI

Soldado'nun bir maçta forma giymiş sayılması için, resmi bir karşılaşmanın en az bir devresini tamamlaması gerektiği öğrenildi. Yani, İspanyol oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkmadığı ve ilk yarı bitmeden oyundan alındığı mücadeleler oynanmamış kabul ediliyor. Bu noktada Kayserispor maçı Soldado için hayli kritikti. Soldado sezon başından bu yana 19 resmi maçta görev yaptı ancak 11'inde en az bir devreyi tamamladı.

Fenerbahçeli Soldado'yu Yakan O Madde

VALBUENA'DA DURUM FARKLI

İspanyol yıldız, Kayserispor maçının 45. dakikasında hakemle girdiği diyalog sonrasında gördüğü kırmızı kart ile adeta kendi kendini imha etti; bu kırmızı ile hem devreyi tamamlayamadı hem de bir sonraki hafta cezalı oldu. Sözleşmesindeki şartlar gereği 11 maçta görev yapmış görünen Soldado, kalan 8 maçta 90 dakika forma giyse de sözleşmesi otomatik uzamayacak. Valbuena'da ise durum farklı. Şu ana kadar 24 maçta görev yapan Fransız yıldız, kalan maçlarda 1 dakika dahi oynasa, gelecek sezon için sözleşmesi aynı şartlarda otomatik olarak uzayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado Kayserispor Fenerbahçe Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (3)

DIDIER DESCHAMPS:

VALBUENA FRANSIZ YILDIZ MI?

1
7
yanıtYanıtla
YÜKSEK BASINÇ:

YOK, VALBUENA ASLINDA GÜNEY KORELİDİR

1
0
yanıtYanıtla
BASINÇ''A:

:):):):):):):)

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title