Haberler

Fenerbahçeli Mehmet Topal, Çin Yolcusu

Güncelleme:

Stadyum programının moderatörü Ersin Düzen, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topal'ın Çin Ligi'ne gidebileceğini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan "Stadyum" programının moderatörü Ersin Düzen, Mehmet Topal ile ilgili sürpriz bir iddiayı ortaya attı.

"ÇİN LİG'İNE GİDEBİLİR"

Düzen, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncunun, son dönemin transferdeki yükselen ligi Çin Ligi'ne gidebileceğini söyledi.

33 MAÇTA 3 ASİST

2012/13 sezonundan bu yana Fenerbahçe'de forma giyen Mehmet Topal, bu sezon 33 maçta sahada yer aldı ve 3 asist yaptı.

SNEİJDER VE SELÇUK'A DA TALİP VAR

Ersin Düzen ayrıca Galatasaray'ın yıldızlarından Wesley Sneijder ve Selçuk İnan için de Çin Ligi'nden ciddi bir takibin olduğunu kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Topal Ersin Düzen Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (12)

Karakartal Mobil-IOS:

Hedef bir milyon penaltı.

3
7
yanıtYanıtla
isimsiz:

fenerbahçeden gitmesini istemeyeceğim 3 isimden biri (gökhan, volkan d, topal)

6
2
yanıtYanıtla
zorkun:

bu ersin düzen denen zevat utanmadan saat geldıgı halde macı actırmayan hıyar milletle dalga mı geçıyonuz terbıyesız herıf

5
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

A''ya, Laikliği yıkmak yürek ister, hadi bir deneyin bakalım ne olacak. Cahil yobazlar.

2
3
yanıtYanıtla
A:

Kim dedi ki biz yıkacağız diye? :) Her yanlış yolun bir geri dönüşü vardır, bu kadar yıl yeter size. .

yanıt1
yanıt0
zorlu Mobil-ANDROID:

shovcu salak buda adam olmusta haber veriyor

3
1
yanıtYanıtla
muharrem:

Hahhaja hemen gıtsın ben fenerliyim iki yönlü dıil appiah diil

2
2
yanıtYanıtla
TayfunMobil-IOS:

Nereye giderse gitsin bunu kim merak ediyor

2
1
yanıtYanıtla
karadenizli:

Gercekten de kahrolduk vahh vahh.. Nasil olur boyle bisey vahh vahh..

2
0
yanıtYanıtla
nihatMobil-ANDROID:

feneri sevmeyenler fenerin baskaniyi gibi oyucu alip satiyorlar size ne

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title