Haberler

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına Kadıköy'de 1-0 yenilerek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint- Gilloise takımı ile sahasında kozlarını paylaştı.

OSAYI ATTI AMA OFSAYT

Mücadelenin 18. dakikasında İrfan Can'ın ara pasında sağ kanattan bindiren Osayi kaleciyle karşı karşıya kalır kalmaz şutunu çekti. Top ağlara gitti ama karar ofsayt.

İLK YARI GOL OLMADI

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Takımlar soyunma odasında 0-0'lık eşitlikle gitti.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

RASMUSSEN PERDEYİ AÇTI

İkinci yarıya etkili başlayan konuk takım, 68. dakikada Mathias Rasmussen'in kafayla attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

BAŞKA GOL OLMADI

Mücadelenin geri kalan anlarında başka gol olmayınca sarı-lacivertliler skor üstünlüğüyle çeyrek finale yükselen taraf oldu.

KURA ÇEKİMİ YARIN

Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi 15 Mart Cuma günü çekilecek kuraların ardından belli olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları 11-18 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Fenerbahçe Konferans Gilloise Belçika Kadıköy Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (11)

tamer durmaz:

Avrupadaki tek temsilcimiz Fenerbahçe ülke puanına katkıda bulunduğun için çeyrek finale kaldığın için tebrikler

41
8
yanıtYanıtla
emin yıldız:

bu futbolla çeyrek final son durak olur.

27
16
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Fenerbahçe gsyi Çeyrek gününe davet ediyor.

22
14
yanıtYanıtla
Alex:

4.10 oran varken rakibe oynadım. Hem ben kazandım. Hem çeyrek finale çıktık. Çifte mutluluk

23
6
yanıtYanıtla
Karaman Tarik:

Hiç tanınmadık bir takıma bile hem içeride hem dışarıda kaybediyorsa bu takımdan hiç bir şey olmaz

4
9
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Takımı tanımayan tek kişi sensin futbolla ilgilenen herkez bu takımı tanıyor biliyor

yanıt9
yanıt1
Sinan Meydan:

Turu nasıl atlamış bu durumda spor ile alakası olmadan yorum yapan et cahil ?

yanıt2
yanıt1
Karaman Tarik:

TAMER Evet size iyi tanıtmış bu takım kendini!! Duyanda Barcelona ile oynadı sanır Bu takımın Avrupadaki başarısı nedir hele. Araştırılsa Fenerin 2 futbolcusu bedelinde bütçeli bir Takımdır ama yeniyor işte adamlar

yanıt1
yanıt5
Mustafa Özer:

Bak ama market yapıyor senin dandik gazeteci

yanıt1
yanıt0
Ahmet karabulut:

Fenerbahçemizi tebrik ediyorum , avrupa şampiyonu olmasını istiyorum! Avrupada şampiyon olsun ki kompleksten kurtulsun! Bir hasta gs li olarak fener gibi rakibimizin başarıları bizide motive eder

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title