Haberler

Fenerbahçe Rodrigo Becao ile sözleşme görüşmeleri için İstanbul'a geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Udinese'den Rodrigo Becao ile sözleşme görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geleceğini açıkladı. Becao, geçtiğimiz sezon Serie A'da 28 maçta forma giydi ve 2 gol, 1 asist kaydetti.

Fenerbahçe, 27 yaşındaki Brezilyalı savunmacı Rodrigo Becao'nun sözleşme görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Fenerbahçe, gelecek sezon kadro planlaması dahilinde takımı güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Udinese forması giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'nun sözleşme görüşmelerini devam ettirmek için İstanbul'a geleceğini bildirdi. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, şuana kadar Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko, Umut Nayir, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku ve Dusan Tadic'i kadrosuna kattı.

Geride kalan sezonda Serie A'da Udinese formasıyla 28 maçta forma giyen 27 yaşındaki savunmacı, 2 gol, 1 asist katkısı sağladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title