Haberler

Fenerbahçe'nin Yıldızlarından Örnek Davranış

Güncelleme:

Sarı lacivertli futbolcular Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, Kocamustafapaşa'da çocuk yuvasına oyun parkı inşa ettirdi.

Fenerbahçeli futbolcular Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, çocuk yuvasına oyun parkı yaptırdı.

Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.

Eşi Selda Topal ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Mehmet Topal, yaptığı açıklamada, hayatta aldığı en güzel hediyenin, miniklerin gözlerindeki ışıltılı bakış ve gülümsemeleri olduğunu belirtti. Topal, "Aslında onların en büyük ihtiyaçları sevilmek ve sevgisine karşılık vermek. Bu duyguyu yuvayı daha önceki ziyaretlerimde de yaşamıştım. Park onlara geçici keyifler yaşatabilir ama asıl ihtiyaçları olan sevgiyi unutmayıp, onları ziyaret etmek en doğrusu" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu de çocukların yüzündeki gülümsemenin, dünyanın en büyük mutluluğu olduğunu anlatarak, "Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları. Onların yüzünü güldürebilmek için bundan sonra da her türlü yardıma hazırım" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Kocamustafapaşa Emre Belözoğlu Mehmet Topal Selda Topal Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title