Haberler

Fenerbahçe'nin Yeni First Lady'si Nevbahar Koç! İşte Hakkında Tüm Merak Edilenler

Güncelleme:

Fenerbahçe'de başkanlık yarışını kazanan Ali Koç, sevincini ilk olarak eşi Nevbahar Koç'a sarılarak gösterdi. İşte Nevbahar Koç'la ilgili tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, sevincini seçim sürecinde kendisini yalnız bırakmayan ilk olarak eşi Nevbahar Koç'la paylaştı.

YENİ BAŞKAN ALİ KOÇ OLDU

Fenerbahçe Kulübü bugün 37. başkanını seçmek için sandığa gitti. 21 bin 500 üye oy kullandı ve oy verme işlemi tamamlandı.

Sandıklar açılıp oy sayımı tamamlandığında Aziz Yıldırım 4 bin 644, Ali Koç ise 16 bin 092 oy aldı. Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu.

SEVİNCİNİ EŞİYLE PAYLAŞTI

Ali Koç, sonuçların açıklanmasının ardından sevincini eşi Nevbahar Koç'la paylaştı. Uzun süre eşine sarılan Koç, daha sonra diğer arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Ali Koç, eşine seçim süreci boyunca gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

NEVBAHAR KOÇ KİMDİR?

Ali Koç'un 2005 yılında hayatını birleştirdiği Nevbahar Koç'un (Demirdağ) annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film'in patronu Turgut Demirağ.

Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika'da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye'ye dönmeyip, Los Angeles'ta yaşamına devam etti.

Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nevbahar Koç Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

500

Yorumlar (36)

zart zurt:

Sanki devrim oldu arkadaş. Ya da yüzyılın icadı yapıldı. Nedir bu hayret yaw. Algıya bak . Bize ne adam başkan olduysa. Bu kadar gündem olacak haber nerde anlamadım.

17
20
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

Niye okuyon sonrada yazı yazıyon.hazmedemediysen maden suyu iç!

yanıt23
yanıt4
vatandaş:

fenerbahçe sıradan bir spor kulübü. avrupada herhangi bir başarı gösterememiş dünya sıralamasında en altlarda bi takım. ali efendi bu takımı hangi emelleri uğruna aldı o da çok manidar. bekleyelim görelim

9
23
yanıtYanıtla
SIYAH CORAPLI:

SIRADAN BIR SPOR KULUBU DEDIGIN TAKIMI CEKEMEMEN YAZDIGIN YORUMDAN BELLI AYNEN BEKLE GORE DIRILISI SONRA KONUSABILECEK AGZIN OLACAK MI

yanıt11
yanıt3
ALİKOÇBAŞKAN:

NE DİYO BU EZİK YA TEBRİK ETMEYİ ÖĞRENİN ÖNCE

yanıt10
yanıt2
Aslanbay:

Bunlar siyonist İsrail’in uşakları nereden gelecekleri gidecekleri , kalacakları efendilerinin elinde Fener’e geçmiş olsun son kalede gidiyorrrr

9
16
yanıtYanıtla
sedat:

insanlar için boş yorum yapma bu insanlar binlerce kişiye ekmek veriyor senin gibi boş işlerle ugraşmıyor demek sende israil uşağısınki aynı ortamdan olduğun için tanıyorsun

yanıt6
yanıt1
chn:

ulan kahve köşelerinde uyuyan ve ülkeye hiç faydası olmayan ÇOMAR. . !sen sus tuvaletim geliyor. . .

yanıt7
yanıt1
ne önemi var:

BEŞİKTASLIYIM AMA ALİ KOÇU TEBRIK EDERİM ARTIK İŞİMİZ ZOR

17
8
yanıtYanıtla
misafir:

evet yüz yılın türkiye cumhuriyeti içim yeniden ayağa kalkmanın ayak sesleridir mavi gözlü çocuk allah seni korusun

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title