Haberler

Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR'ında Alman hakem görev yapacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. hafta kapanış karşılaşmasında EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. Zorlu müsabakada görev yapacak VAR hakemi açıklandı. Kritik maçın VAR koltuğunda Alman hakem Benjamin Brand oturacak.

Ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. hafta kapanış karşılaşmasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan zorlu maçta görev yapacak VAR hakemi belli oldu.

VAR'A ALMAN HAKEM

EMS Yapı Sivasspor - Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Alman hakem Benjamin Brand görev yapacak. Brand'ın yardımcıları Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak olacak. Karşılaşmada orta hakem olarak ise Cihan Aydın düdük çalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Fenerbahçe Sivasspor Trendyol Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (11)

Veysel null:

umarım Sivasspor bjk ye GS ye TS ye karşı nasıl oynuyorsa FB ye karşı da öyle oynar. umarım hilelere girmezz...

23
12
yanıtYanıtla
Veysel null:

ben Sivasspor un kazanacağını düşünüyorum bileğinin hakkıyla... haydi Sivasspor sana inanıyoruz

yanıt17
yanıt10
Tolga Kaya:

Sivasspor futbolcuları bunu okuyup maça asılacak. Ne kadar boş insanlar var. Biri çıkıyor boş yapıyor sesi sizden çıkıyor

yanıt9
yanıt2
Veysel null:

adaletli bir ortam istiyoruz sadece kardeşim...

yanıt5
yanıt4
Sinan Bulduk:

Yerli var hakemleriyle puanları gasp ediyordun fener , akşam ne yapıcaksın bakalım..

8
6
yanıtYanıtla
Kaanije Kalesi:

Var penaltı verdi üstadım gerçi gerçekten penaltıydı saygılarımla

yanıt4
yanıt2
Murat Celik:

Bir Sivas li olarak YIGIDOLARA basarilar insallah 3 puan bizim olacak

9
5
yanıtYanıtla
Ahmet Selek:

Istersen Asena otursun fatketmez. Gercek hep ayni. Fenerbahceye bir penalti ve Sivasa kirmizi kart garanti. Anlamadim da o kadar penalti attilar iki sezondur ligde ama avrupaya gelincee fssssss. Ne hikmetse

5
5
yanıtYanıtla
Vatan:

utanç verici rezilik türk hakemlerine güven sifir aksi olsa niye yabancı hakem

8
1
yanıtYanıtla
Seko:

Alın size yabancı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title