Haberler
BBC

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Dirk Kuyt Feyenoord'la Şampiyon Olup Futbolu Bıraktı

Hollanda Milli Futbol takımında 104 kez forma giyen Kuyt, geçen pazar günü Herakles' e attığı üç golle, Feyenoord'u şampiyonluğa taşıdı.

Hollanda Milli Futbol takımında 104 kez forma giyen Kuyt, geçen pazar günü Herakles Almelo takımına attığı üç golle, Feyenoord'u şampiyonluğa taşımıştı.

Fenerbahçe'den, futbolu son bir kez şampiyonluk yaşayarak Feyenoord'da bırakmak için ayrılan ünlü oyuncu, Rotterdam ekibinde etkili bir performans sergiledi.

Feyenoord'a şampiyonluk için geldiğini söylediğinde yakın arkadaşlarının bile kendisine güldüğünü belirten Kuyt, takımının 18 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını kaldırmasında büyük pay sahibi oldu.

36 yaşındaki futbolcu, Çarşamba günü profesyonel futbol hayatını noktaladığını açıkladı.

Kuyt, "Benim için çok zor bir seçimdi. Ama şu an doğru zaman. Bütün kariyerim boyunca kararlarımı duyguya dayanırdım. Bu da öyle" dedi.

Dirk Kuyt bu kararını ilk olarak Feyenoord yönetimi ile paylaştı. Rotterdam ekibinde iki harika yıl geçirdiğini belirterek, şampiyonluk ile bütün rüyalarının gerçekleştiğini söyledi.

Kuyt, Feyenoord teknik yonetiminde görev alabilmek için teknik direktörlük görevine başlayacak.

2015'de Fenerbahçe'den Feyenoord'a geri dönen Kuyt, geçen yıl Hollanda Fedarasyon Kupası'nı kazandı.

Kariyerinde ilk kez 2014 yılında Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Kuyt, geçen Pazar günü, Feyenoord'da ikinci kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Profesyonel futbol yaşamına 18 yaşında Utrecht takımında başlayan Kuyt, 2003 yılında Feyenoord'a transfer oldu.

Hollanda Milli Takımı ile Avrupa ve Dünya şampiyonalarında mücadele eden ünlü oyuncu, Portakalların Dünya Kupası'nı finalde İspanya'ya kaybetmesinin ardından milli formaya veda etti.

Kuyt, İngiliz ekibi Liverpool forması ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmişti.

BBC

Fenerbahçe Feyenoord Dirk Kuyt Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title