Haberler

    Fenerbahçe'nin eski kalecisi Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu, babasının izinde!

    Güncelleme:

    Süleyman Arat - Spor Arena | Fenerbahçe'nin 100. yıl şampiyonluğunda sarı lacivertlilerin kalesini koruyan Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu Kulbilge babasının izinde ilerliyor.

    Süleyman Arat - Spor Arena | Fenerbahçe'nin 100. yıl şampiyonluğunda sarı lacivertlilerin kalesini koruyan Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu Kulbilge babasının izinde ilerliyor. Fenerbahçe'nin U17 takımında gösterdiği performansla A takımla Topuk Yaylası kampına seçilen Bartu, istekle çalışarak gelecekte babası gibi kaleye geçmek istediğinin mesajını veriyor. Kalecilik eğitimine 6 yaşındayken başlayan, 17 yaşındaki eldiven yan toplardaki başarısıyla ve soğuk kanlı kaleciliğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

    'BOYNUZ KULAĞI GEÇER'

    Bugün 17 yaşında ve 1.91 boyunda olan Bartu kendisine rol model olarak seçtiği babasını geçmek için çabalayacak. 2 senedir altyapısında yer aldığı Fenerbahçe'de bu yıl da A takım kampın davet edilen oğlu ile ilgili olarak Serdar Kulbilge ise 'Boynuz kulağı geçer misali Bartu da beni geçer. Biz 17 yaşında kaleci olduk ama şimdiki nesil 6-7 yaşında eğitime başlıyor" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Serdar Kulbilge Süleyman Arat Fenerbahçe Haberler

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Bakmadan Geçme

    3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak? Bebeklerde fenilketonüri nedir? Fenilketonürili çocuklar nasıl beslenmeli?
    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title