Haberler

Eski Futbolcusu Semih Şentürk'ten Fenerbahçe'ye Gönderme: Vefasızlık Var

Güncelleme:

Fenerbahçe'de 12 yıl forma giyen Semih Şentürk, "Fenerbahçe'den ayrılalı 4,5 sene oldu, niçin ayrıldığımı bilmiyorum. Vefasızlık var diye düşünüyorum. 14-15 senenin karşılığı bu olmamalıydı" dedi.

Eskişehirspor'un tecrübeli forveti Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılışı hakkında konuştu.

Semih Şentürk, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile yollarının ayrılması hakkında ilginç ifadeler kullandı.

"VEFASIZLIK VAR"

Kendisine vefasızlık yapıldığını vurgulayan, "Fenerbahçe'den ayrılalı 4,5 sene oldu, niçin ayrıldığımı bilmiyorum. Vefasızlık var diye düşünüyorum. 14-15 senenin karşılığı bu olmamalıydı." şeklinde konuştu.

İzmirspor'dan 2001 yılında Fenerbahçe'nin altyapısına transfer olan Semih Şentürk, 12 yıl A takımda forma giydi. Şentürk, 2014 yılında Antalyaspor'a transfer oldu.

Bu sezon Eskişehirspor 13 maça çıkan 34 yaşındaki forvet, 4 gol attı ve 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Semih Şentürk Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Fenev1907Yer:

Ayni Bu Fenev190:7Yer Alexi Kullanip Kullanipta Kapi önüne Atmadimi? Hocalarini Bile Aykut Dahada Feneve Yaklasamaz Demislerdi Ya Simdi? Kisaca Adi üstünde Fenev$ikeBahce

4
5
yanıtYanıtla
Misafir:

Çok acıtmış galiba. Kuyruk acın bayağı var.

yanıt2
yanıt2
jamaica:

20 tane pozisyona gir 1 gol at adı forvet olsun.yabanci sinirlamasi futbolcusuydun sen kazma semih..oynadin da beleş mi oynadin.. senin hakettigin yer kastamonuspor hadi yallahh

3
3
yanıtYanıtla
Göztepe:

Belki de adam olmadığını geçte olsa öğrenmişlerdir.

1
4
yanıtYanıtla
Hasan fb:

Sozlesmenin sonlarinda bjk ve gs gitmek icin cok ugrastin galiba sebep bu olmasin?

2
2
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Bedavami oynadin kocum

3
1
yanıtYanıtla
ANkaRA beBEsi:

semih kardeş ''''''Bizimle Diğılsın''''

2
2
yanıtYanıtla
FENEVBAHÇE:

fenevbahçede vefa arıyorsan zaten çölde su arıyorsun demektir. Fenevde vefa ne gezer. Şike ararsan tamamda vefa ne alaka. fenevde işin bittimi çöpsün bunu öğrenemediysen sana diyecek lafım yok

2
2
yanıtYanıtla
simitci:

paraya gelince profesyonel sporcu oluyorsunuz yaslanincada vefa bekliyorsunuz .

2
2
yanıtYanıtla
NANKÖRSÜN:

İzmirde blok blok siteleri diktin vakti zamanıyla açtın borç içindeydiniz bir halı saha maçından çekip aldılar İstanbula koca klube futbolcu yaptılar şimdi kalkmış vefasızlıktan bahsediyorsun sen zaten 14-15 senenin karşılığını aldın semih efendi.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title