Haberler

Fenerbahçe, Mandzukic ve Diego Costa transferlerini yalanladı

Güncelleme:

Forvet araryışlarını sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüler Mario Mandzukic ve Diego Costa transferiyle ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Vedat Muriqi'yi Lazio'ya gönderdikten sonra forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe, Hırvat golcü Mario Mandzukic ile İspanyol futbolcu Diego Costa'nın listede olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Spor basını tarafından ortaya atılan Mandzukic veya Diego Costa ile ilgilendiğimiz ve Kulübümüz adına resmi görüşmeler yapıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Camiamızda beklentilerin yanlış yönlendirilmesine sebep olan bu haberlerin dikkate alınmamasını rica ederiz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Mandzukic Vedat Muriqi Diego Costa Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

FENERLİ:

VEDAT MURIC IN LAZIO TRANSFER OLACAĞINI DA YALANLAMIŞTINIZ NE OLDU SONRA

3
2
yanıtYanıtla
f:

fb ye Messi gelse onu bile harcarlar

2
0
yanıtYanıtla
KALPLERİ FETHEDEN RENKLEEER:

Fenerbahçenin aradığı golcü olduğunu düşünmüyorum fbye vedat gibi ciğerli duvar olan koşan yıpratan forvet lazım bir de niang gibi süratli yıpratıcı güçlü forvet bu ikisi bu takımın ilerisinde bu takımı uçurur şu an eksik parçalar iki forvet tabiki bu adamlar futbola doymuş 35 yaşında adamlar olmamalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title