Haberler

Fenerbahçe maçındaki olay pozisyon için "Gel izle" diyen Hüseyin Göçek'e Arda Kardeşler'den şok cevap

Güncelleme:

Gazeteci Serhat Ulueren, Fenerbahçe ile Karagümrük maçının 53. dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyonda orta hakem Arda Kardeşler ile VAR hakemi Hüseyin Göçek arasında geçtiği iddia edilen konuşmayı anlattı. Göçek'in Kardeşler'i pozisyonu izlemeye çağırdığını belirten Ulueren Kardeşler'in ise, "Pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim." dediğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçta sarı-lacivertlilerin stoperi Samet Akaydin'in rakibine yaptığı pozisyon sonrası hakem Arda Kardeşler'in "Devam" kararı vermesi büyük tartışma yarattı. Lider kanalında yayınlanan Telegol'de gazeteci Serhat Ulueren orta hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Hüseyin Göçek'e ait olduğu iddia edilen konuşmaları paylaştı.

"OYUNU DEVAM ETTİRECEĞİM"

Serhat Ulueren, "VAR konuşmasını Temsilciler Kurulu'ndaki 4 üyenin birisinden aldım!" dediği VAR konuşmalarını programın yayınında açıkladı.

Serhat Ulueren'in iddiasına göre hakemlerin konuşması şöyle:

  • VAR Hüseyin Göçek: Arda, bir dakika oyunu başlatma.
  • Hakem Arda Kardeşler: Ne oldu?
  • Hüseyin Göçek: Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık.
  • Arda Kardeşler: Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok.
  • Hüseyin Göçek: Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak.
  • Arda Kardeşler: Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim.

Fatih Karagümrük'ün penaltı beklediği pozisyon :

Fenerbahçe maçındaki olay pozisyon için 'Gel izle' diyen Hüseyin Göçek'e Arda Kardeşler'den şok cevap

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Arda Kardeşler Serhat Ulueren Hüseyin Göçek Fenerbahçe Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (4)

Ertan Tuncel:

penaltı falan yok. yüzünü korumak istiyor. bu yüzden kol doğal konumda. robot gibi futbol oynanmaz ki... malasef bu yüzden futbolumuz geride..çünkü defans oyuncuları robot gibi oynamaya çalışıyorlar. aman elime koluma değmesin.. başka liglerde böyle bir algılı oyun yooook.

25
50
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Ahlaksız adam yine de bi incele.

25
6
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Bu hakemleri gördüğünüz yerde dovseniz bir daha 4 büyüklere boyun eymezler tek yumruk onları yola getirir yoksa onlar bildigini yapar.

5
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Aslında şunu sorgulamak lazım özellikle buyuk klupler neden profesyonel kadrolar kurup her şeyi onların yönettiği başkanın sembolik olduğu bir sistemi oluşturmuyorlar tabi yaparlar mı milyon dolarlık oyun cuyu başkan alıp satacak hocayı başkan alıp göndereck her maçtan sonra mikrofonlara boy gösterecek hocayı gönderip milyon dolar tazminat verecek kimse hesap soramayacak bu düzenden ne beklenirki çala kalem turkiş sistem işte

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title