Haberler

Fenerbahçe, Krasic'i Göndermenin Formülünü Buldu

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, Krasic'i Antalyaspor'a göndermenin formülünü buldu. Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor'un vereceği paranın üstünü tamamlayarak Krasic'i göndermek istiyor.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği, yönetimin ise "baş belası" olarak nitelendirdiği Milos Krasic'e Antalyaspor talip ancak Sırp futbolcu, sar-lacivertli takımdan aldığı yüksek maaşı bırak gitmek istemiyor.

KRASIC İSTEKLİ DEĞİL

Teknik heyetin kadroda düşünmediği isimlerden Samuel Holmen, Torku Konyaspor ile anlaşmaya vardı ancak Milos Krasic, ayrılma konusunda pek istekli değil. Yönetim bu nedenle Antalyaspor'un vereceği paranın üstünü tamamlayarak Krasic'i gönderme niyetinde.

YÖNETİM KENDİ CEBİNDEN VERECEK

Özellikle Antalyaspor'un transfer etmeyi çok istediği Sırp yıldız, Sarı-Lacivertliler'den aldığı yıllık 2.3 milyon Euro'dan (6.9 milyon TL) vazgeçmeye niyetli değil. Yönetim bu nedenle, Antalyaspor'un vereceği ücretin üstünü tamamlayarak tecrübeli futbolcuyu göndermek için ikna etmeyi planlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milos Krasic Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (17)

.....:

Sikeci aziz ve takımı kumeye

6
19
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Bu adami ancak Tursu diye yapip satarsin yoksa kimse almaz

16
2
yanıtYanıtla
hüsamettin tamburcıyan oğlukızıoğlu:

Bu fener, zengin babanın hayırsız oğlu gibi yollara para saçıyor. Ne diyelim allah daha çok versin.

11
5
yanıtYanıtla
siraç KATARMobil-ANDROID:

kırasiç fenere gelirken bazı fb taraftarları rüzgarın oğlu geliyor diyorlardı adam kılozetin oğlu çıktı ama buda bi gerçektir yiğidi öldür hakını yeme kılozetin oğlunada hiç şans verilmedi şahsen ben kırasiçin 3 maçta üst üste oynadığınıda gürmedim bilmiyorum ama adam eskiden bildiğim kadarıylan nani biraz abartılı ola bilir ama bana güre nani aşağısında da değildi he bide bu var naniile de fazla uçulmasın

12
2
yanıtYanıtla
RET:

bula bula elin sırp ınımı buldunuz size adı yabancı olsunda ne olrsa olsun YABANCI

11
0
yanıtYanıtla
Ekrem inceMobil-ANDROID:

Aziz başkanı kınıyorum resmen fb 60 trilyonu çöpe atı

11
0
yanıtYanıtla
hahahahaha:

haahahah

4
5
yanıtYanıtla
İYİ Kİ FENERLİSİNİZ:

Krasiç bir yıldızdır. Bu sırp yıldızı da takıma kazandıran şikeci ve küfürbaz başkanımız Aziz Yıldırım''dır. Onun sayesinde Fenerbahçemiz, tescilli şikeci ünvanını da almıştır.

3
6
yanıtYanıtla
Ahmet kral ahmet:

Bir sans daha verilsin

3
5
yanıtYanıtla
SAMANDIRALI:

İnşallah tescilli şikeci Fenerin bu yıldızını kimse Almaz ve ellerinde patlar. Şike cezası olarak. Ayrıca tescilli şikeci FENERBAHÇE''ye Shakhtar Donetsk karşısında başarılar dileriz.

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title