Haberler

Fenerbahçe - Kayserispor Maçından Notlar

Fenerbahçe - Kayserispor Maçından Notlar

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ve Kayserispor, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşıyor.

Sarı-lacivertli futbolcular karşılaşma öncesi kırmızı güllerle sahaya çıkıp bu gülleri tribünlerdeki taraftarlarına verdiler. Seremoniden önce "Bitmez Tükenmez Aşkımız" pankartını taşıyarak, ellerinde kırmızı güllerle sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcular, pankartı bırakarak gülleri tribünlerdeki taraftarlara verdiler.

Futbolcuların bu davranışı tribünlerden büyük alkış aldı.

Sevgililer Günü nedeniyle tribünlerde çok sayıda pankartta ilanı aşk ve evlilik teklifi yer aldı. Ayrıca Türk Telekom kale arkası tribünde açılan pankartta "Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun" bulunurken, Maraton üst tribündeki pankartta da "Kandiliniz mübarek olsun" ifadesi görüldü.

Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesi tribünlerde yaptıkları tezahüratlarda ezeli rakipleri Galatasaray'a da takıldılar.

Ligde kötü sonuçlar alan ezeli rakiplerine yönelik, Türk Telekom kale arkası tribününde başlayan "Kümede kal Galatasaray" şeklindeki tezahürata,

Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar da eşlik etti.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title