Haberler

Fenerbahçe, Karabüksporlu Ahmet İlhan'la Anlaştı

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Karabükspor'un yıldız futbolcusu Ahmet İlhan'la el sıkıştı.

Transfer dönemi bitmesine rağmen yeni sezonun çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, ilk transferini yurt içinden yaptı. Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Karabükspor'un yıldız futbolcusuyla el sıkıştı.

ŞİMDİDEN EL SIKIŞTILAR

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, Karabükspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve milli takıma kadar yükselen Ahmet İlhan Özek ile her konuda anlaşma sağlandı. 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu nedenle Fenerbahçe bonservis bedeli ödemenen transferi bitirecek. Ahmet İlhan, önümüzdeki sezondan itibaren Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

SAHALARDAN 2 AY UZAK KALMIŞTI

2012 yılında Manisaspor'dan Karabük'e transfer olan Ahmet İlhan Özek, ilk sezonunda büyük bir patlama yaptı. 30 maçta 8 gol atıp, 5 asist yaptı. Ligin en fazla dikkat çeken kanat oyuncularından biri oldu. Geçtiğimiz sezonu 31 karşılaşmada 1 gol ve 4 asistle tamamlayan 27 yaşındaki futbolcu, bu sene sakatlık kabusu yaşadı. Bu nedenle 2 ay sahalardan uzak kaldı ve ligde sadece dört karşılaşmada forma giydi. Sakatlıktan kurtulan Ahmet, kupadaki Mersin mücadelesinde bu sezonki ilk golünü kaydetti.

6 KEZ MİLLİ OLDU

Ahmet İlhan Özek, 6 defa Ay-Yıldızlı formayı giydi. Milli takımdaki ilk ve tek golünü Kosova ile oynanan özel maçta atan 27 yaşındaki oyuncu, en son 3 Eylül 2014'te Danimarka ile oynanan hazırlık mücadelesinde 45 dakika forma şansı bulmuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet İlhan Özek Fenerbahçe Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500

Yorumlar (21)

AZIZ BAHÇE:

Ahmet İlhan fener maçında onamamış mıydı ? Emenike transferi gibi olabilir diye düşünüyor insan bir an ?? Belli olmaz belki şikeci fenerbahçemiz oralarda da tarla sürmüş olabilir.

2
20
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

İHBARDA BULUNUYORUM. . . BASINDAN ALDIĞIMIZ DUYUMA GÖRE FENERBAHÇE KULÜBÜ ''BOMBA PATLATMIŞTIR''. . YETKİLİLERİN BU TERÖRİST KULÜBE MÜDAHALE ETMESİNİ BEKLİYORUZ.

5
17
yanıtYanıtla
GFBmobilWeb@haberler.com:

Süper transfer bu sene yıkarız ortalığı...

6
6
yanıtYanıtla
KARA:

Gitti gidiyor karabüküm düşürecekler zorla

3
8
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Bise olmaz bu adamdan

5
5
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Azizbahçeden tarla sürmeye devam.erken başladı.

1
9
yanıtYanıtla
kenan:

bu mu bomba

6
3
yanıtYanıtla
363mobilWeb@haberler.com:

Hayret Yerli futbolcu almislar.

4
4
yanıtYanıtla
acilden:

Ahmet kardeş yazık oldu sana hiç olmasa Karabük oynuyordun fener de harcanır sın ZAFER BİRYOL GÖKHAN ÜNAL SEMİH ŞENTÜRK VE DAHA NİCELERİ GELDİ GEÇTİ ORADAN

4
4
yanıtYanıtla
FskMobil-IOS:

Ya turşusunumu kurucaz anlamadm yaa. Stoch gelsin napcan bunu yaa

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title