Haberler

    Fenerbahçe İçin Bomba İddia

    Fenerbahçe'nin, Juventus'un yıldız golcüsünü renklerine bağlamak için harekete geçtiği iddia edildi.

    4-4-2.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Ocak ayındaki ara transfer dönemi için Karadağlı yıldız Mirko Vucinic'i kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi.

    Sarı lacivertlilerin, Juventus ile 2015 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcu için 13 Milyon Euro'luk teklifle İtalyan kulübün kapısını çalacağı ifade edildi.

    2011 yazında 15 Milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'dan Juventus'a transfer olan golcü futbolcu, bu sezon forma şansı bulmakta zorlandığı siyah beyazlılarda toplam 85 resmi maça çıkıp 25 kez fileleri havalandırdı ve 15 de asist yaptı.

    2006'da Lecce'den Roma'ya kiralık olarak gelen Vucinic'in, 2008 yazında ise toplam 23 Milyon Euro karşılığında Roma kulübü tarafından bonservisi alınmıştı.

    Roma kariyerinde toplam 147 Serie A maçına çıkıp 46 kez fileleri havalandıran tecrübeli futbolcu, 2000-2006 yılları arasında formasını giydiği Lecce'de 2004-2005 sezonunda ligde 28 maçta kaydettiği 19 golle tüm dikkatleri üstüne çekmişti.

    Vucinic, 2007 yılında özgürlüğünü ilan eden Karadağ Milli takımında ise kaptanlık görevini üstlenip 39 maçta 15 kez gol sevinci yaşadı.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Mirko Vucinic Fenerbahçe Juventus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title