Haberler

Fenerbahçe İçin Belki de En Kritik 90 Dakika

Spor Toto Süper Lig'in 20.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Manisaspor evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçta Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak. Lig TV'den naklen ekranlara gelecek bu karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Ligin ikinci yarısına kayıpsız başlayan iki ekipten Manisaspor, önce evinde Karabükspor ardından da deplasmanda Ankaragücü'nü yenmiş, Fenerbahçe ise deplasmandaki Antalyaspor galibiyeti sonrası evinde lider Trabzonspor'u da devirerek zirveye biraz daha yaklaşmıştı.

Maç öncesi Manisaspor'da, lisans sorunu çözülen yeni transfer Manucho, teknik direktör Hikmet Karaman'ın görev vermesi durumunda bu zorlu maçta görev alabilecek. Konuk ekipte ise, geçtiğimiz hafta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin sahada yer alamayacak oyuncular olacak. Sarı Kanarya'da ayrıca, PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Caner de eski takımına karşı görev alamayacak.

BU MAÇIN İDDAA TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN...

MUHTEMEL 11'LER

MANİSASPOR

İlker

Ömer Aysan

Hüseyin Tok

Dixon

Eren

Yiğit İ.

Mehmet G.

Murat E.

Simpson

İsaac

Kahe

FENERBAHÇE

Volkan Demirel

Bekir

Lugano

Yobo

Andre Santos

Cristian

Emre

Mehmet Topuz

Alex

Semih

Niang

STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 19:00

HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

10.RANDEVU

Fenerbahçe ile Manisaspor, lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek.

Manisaspor'un ligde ilk kez yer aldığı 2005-2006 sezonundan bu yana yapılan 9 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 1'ini Manisaspor kazanırken, 3 maç ise berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin toplam 21 golüne, Manisaspor 15 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-2 kazandı.

Öte yandan, iki takım arasında Manisa'da yapılan 4 maçta taraflar birer galibiyet alırken, 2 maç berabere sonuçlandı.

MANİSASPOR UNVAN PEŞİNDE

Manisaspor, Fenerbahçe maçını kazanırsa bu sezon Süper Lig'de dört büyüklerin hepsine karşı galibiyet almış olacak. Manisaspor bu sezon diğer 3 büyük takım Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçları sırasıyla 2-0, 3-1 ve 3-2 kazandı.

Manisaspor bu haftada kazanırsa dört büyükleri aynı sezonda yenen 4. takım olacak. Daha önce Bursaspor 2006-07 sezonunda, Malatyaspor 1987 -88 sezonunda ve Ankaragücü 2001-02 sezonunda bu başarıyı göstermişti. 

1987-88 sezonunda Malatyaspor, sahasında Galatasaray'ı 3-1, Beşiktaş'ı 5-3, Fenerbahçe'yi 1-0, deplasmanda da Trabzonspor'u 3-2 yenmişti.

2001-02 sezonunda ise Ankaragücü, evinde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi 2-1, Trabzonspor'u 4-2 yenerken, Beşiktaş'ı İstanbul'da 2-1 mağlup etmişti. 2006-07 sezonunda Bursaspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0, kendi sahasında Trabzonspor'u 2-1, Beşiktaş'ı 3-0, Galatasaray'ı 2-0 yenmişti.

KANARYA GOL YEMİYOR

Fenerbahçe Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta kalesini gole kapattı. Sezonun ilk yarısındaki son maçta Sivasspor'u sahasında 1-0 yenen sarı-lacivertli takım, ikinci yarıdaki ilk maçında M.P.Antalyaspor'u deplasmanda 1-0, ikinci maçında Trabzonspor'u sahasında 2-0 yendi ve gol yemediği bu 3 maçta 9 puan topladı.

Süper Lig'de 286 dakikadır gol yemeyen Fenerbahçe, en son 16. haftada 2-1 kaybedilen Ankaragücü maçında 76. dakikada Sestak'ın ayağından gol yedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title